Jump to content


Photo

Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 25 September 2020 - 10:36

Hi, I have installed the openpli 7.3 version on a lunix3 4k receiver and the transcoding does not work, this is the text that indicates the error:


root@lunix3-4k:~# streamproxy -f
Checking manufacturer/model: VU+/SoloSE
Checking id: /proc/stb/info/model = dm8000
Checking id: /proc/stb/info/vumodel = solose
Checking manufacturer/model: VU+/Solo2
Checking id: /proc/stb/info/model = dm8000
Checking id: /proc/stb/info/vumodel = solo2
Checking manufacturer/model: VU+/Duo2
Checking id: /proc/stb/info/model = dm8000
Checking id: /proc/stb/info/vumodel = duo2
Checking manufacturer/model: VU+/Solo4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7376
Checking manufacturer/model: VU+/Uno4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252s
Checking manufacturer/model: VU+/Uno4kSE
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252s
Checking manufacturer/model: VU+/Ultimo4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7444s
Checking manufacturer/model: VU+/Duo4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7278
Checking manufacturer/model: GigaBlue/UE 4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = bcm7252s
Checking manufacturer/model: GigaBlue/Quad 4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = bcm7252s
Checking manufacturer/model: XSarius/Galaxy4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252S
Checking id: /proc/stb/info/hwmodel = galaxy4k
Checking manufacturer/model: Qviart/Lunix3-4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252S
Checking id: /proc/stb/info/hwmodel = lunix3-4k
model identified as: Qviart Lunix3-4k (bcm7252s)
streamproxy: config_map: audiolang = /84767
streamproxy: config_map: auth = false/0
streamproxy: config_map: bframes = 0/0
streamproxy: config_map: bitrate = 500/500
streamproxy: config_map: foreground = true/1
streamproxy: config_map: group = /5120000
streamproxy: config_map: level = 3.1/3
streamproxy: config_map: listen:8002 = 1/1
streamproxy: config_map: listen:8003 = 1/1
streamproxy: config_map: profile = baseline/0
streamproxy: config_map: size = 480p/480
streamproxy: config_map: webifport = 80/80
streamproxy: accept new connection on port 8002, default action: transcode, fd 6
ClientSocket: header[accept]: "*/*"
ClientSocket: header[accept-language]: "en_US"
ClientSocket: header[host]: "192.168.1.102:8002"
ClientSocket: header[range]: "bytes=0-"
ClientSocket: header[user-agent]: "VLC/3.0.7.1 LibVLC/3.0.7.1"
ClientSocket: url: /1%3A0%3A1%3A7474%3A3F0%3A1%3AC00000%3A0%3A0%3A0%3A

clientsocket: streaming parameters before defaults from config:
http_range = 0-

clientsocket: reject config default audiolang =
clientsocket: reject config default auth = false
clientsocket: accept config default bframes = 0
clientsocket: accept config default bitrate = 500clientsocket: reject config default foreground = true
clientsocket: reject config default group =
clientsocket: accept config default level = 3.1
clientsocket: reject config default listen:8002 = 1
clientsocket: reject config default listen:8003 = 1
clientsocket: accept config default profile = baseline
clientsocket: accept config default size = 480p
clientsocket: reject config default webifport = 80

clientsocket: streaming parameters after defaults:
bframes = 0
bitrate = 500
http_range = 0-
level = 3.1
profile = baseline
size = 480p

clientsocket: streaming parameters after url params:
bframes = 0
bitrate = 500
http_range = 0-
level = 3.1
profile = baseline
size = 480p
clientsocket: reject default bitrate, it is already set to 500
clientsocket: reject default size, it is already set to 480p
clientsocket: reject default profile, it is already set to baseline
clientsocket: reject default level, it is already set to 3.1
clientsocket: reject default bframes, it is already set to 0
clientsocket: accept default framerate = 30000

clientsocket: streaming parameters after setting default params:
bframes = 0
bitrate = 500
framerate = 30000
http_range = 0-
level = 3.1
profile = baseline
size = 480p
Service: create service: 1:0:1:7474:3F0:1:C00000:0:0:0:
ClientSocket: default live request
ClientSocket: default live transcoding request
ClientSocket: transcoding service broadcom
LiveTranscodingBroadcom: 1:0:1:7474:3F0:1:C00000:0:0:0
WebifRequest: send request to webif: "GET /web/stream?StreamService=1:0:1:7474:3F0:1:C00000:0:0:0 HTTP/1.0

"
LiveTranscodingBroadcom: pid[audio] = 0x72
LiveTranscodingBroadcom: pid[audio-1] = 0x73
LiveTranscodingBroadcom: pid[pat] = 0x0
LiveTranscodingBroadcom: pid[pcr] = 0x1435
LiveTranscodingBroadcom: pid[pmt] = 0x40a
LiveTranscodingBroadcom: pid[subtitle] = 0x2a
LiveTranscodingBroadcom: pid[text] = 0x2a
LiveTranscodingBroadcom: pid[video] = 0xad
EncoderBroadcom: bcm_enc0 open
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "bframes" [0]
setprop: gop_frameb=0
EncoderBroadcom::setprop: cannot open property /proc/stb/encoder/0/gop_frameb, system error: No such file or directory
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "bitrate" [500]
setprop: bitrate=500000
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "framerate" [30000]
setprop: framerate=30000
EncoderBroadcom: no stb traits/feature entry for streaming parameter "http_range"
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "level" [3.1]
setprop: level=3.1
EncoderBroadcom::setprop: cannot open property /proc/stb/encoder/0/level, system error: No such file or directory
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "profile" [baseline]
setprop: profile=baseline
EncoderBroadcom::setprop: cannot open property /proc/stb/encoder/0/profile, system error: No such file or directory
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "size" [480p]
setprop: display_format=480p
pmt: 1034
video: 173
audio: 114
start ioctl
LiveTranscodingBroadcom: encoder pid[audio] = 0x72
LiveTranscodingBroadcom: encoder pid[pat] = 0x0
LiveTranscodingBroadcom: encoder pid[pmt] = 0x40aLiveTranscodingBroadcom: encoder pid[video] = 0xad
Demuxer: ioctl demuxer ADD PID: audio -> 0x72
Demuxer: ioctl demuxer ADD PID: pmt -> 0x40a
Demuxer: ioctl demuxer ADD PID: video -> 0xad
LiveTranscodingBroadcom: state init -> starting
LiveTranscodingBroadcom: demuxer error
LiveTranscodingBroadcom: streaming ends, encoder max queue fill: 0%
LiveTranscodingBroadcom: socket max queue fill: 0%
Demuxer: demuxer STOP, start draining
Demuxer: drained -1 bytes, system error: Value too large for defined data type
Demuxer: demuxer STOP, draining done
EncoderBroadcom: starting draining
EncoderBroadcom: encoder STOP TRANSCODING done
ClientSocket: default live ends
streamproxy: pid 2639 exited
^N

Thanks!

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #2 zeros

  • PLi® Contributor
  • 1,291 posts

+45
Good

Posted 27 September 2020 - 08:21

Log says:

“Value too large for defined data type”

You have to make the value to fit, try to change it!

Transcoding on Openpli 7.3 Lunix3 4K works OK here (with the latest drivers).


Edited by zeros, 27 September 2020 - 08:22.

DM920UHD DVB-S2X TRIPLE tuner + Triple M.S tuner DVB-S2X, DVB-T2/T, QboxHD, QboxHD Mini, Icecrypt T2300HD,
Qviart Lunix3 4K, Raspberry Pi 4 Model B 4GB

Vertex 4K60 4:4:4 600MHz

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #3 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 27 September 2020 - 23:07

Thanks!!
What is the value i have to change? And in which file do I change it?

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #4 zeros

  • PLi® Contributor
  • 1,291 posts

+45
Good

Posted 28 September 2020 - 04:31

https://wiki.openpli.org/Transcoding

This allows you to especially "HD" (but SD) channels, "backscale" to a lower resolution and lower quality, which significantly reduces the required bandwidth.

 

Did you find the transcoding menu? Try there to make the values smaller.


DM920UHD DVB-S2X TRIPLE tuner + Triple M.S tuner DVB-S2X, DVB-T2/T, QboxHD, QboxHD Mini, Icecrypt T2300HD,
Qviart Lunix3 4K, Raspberry Pi 4 Model B 4GB

Vertex 4K60 4:4:4 600MHz

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #5 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 28 September 2020 - 05:43

Ok can you tell me the values that are working well on your lunix3 4k?
I've tried with smallest.

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #6 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 28 September 2020 - 10:28

After clean install of 7.3 i ve tried transcoding and here the result:
root@lunix3-4k:~# streamproxy -f
Checking manufacturer/model: VU+/SoloSE
Checking id: /proc/stb/info/model = dm8000
Checking id: /proc/stb/info/vumodel = solose
Checking manufacturer/model: VU+/Solo2
Checking id: /proc/stb/info/model = dm8000
Checking id: /proc/stb/info/vumodel = solo2
Checking manufacturer/model: VU+/Duo2
Checking id: /proc/stb/info/model = dm8000
Checking id: /proc/stb/info/vumodel = duo2
Checking manufacturer/model: VU+/Solo4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7376
Checking manufacturer/model: VU+/Uno4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252s
Checking manufacturer/model: VU+/Uno4kSE
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252s
Checking manufacturer/model: VU+/Ultimo4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7444s
Checking manufacturer/model: VU+/Duo4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7278
Checking manufacturer/model: GigaBlue/UE 4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = bcm7252s
Checking manufacturer/model: GigaBlue/Quad 4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = bcm7252s
Checking manufacturer/model: XSarius/Galaxy4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252S
Checking id: /proc/stb/info/hwmodel = galaxy4k
Checking manufacturer/model: Qviart/Lunix3-4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252S
Checking id: /proc/stb/info/hwmodel = lunix3-4k
model identified as: Qviart Lunix3-4k (bcm7252s)
streamproxy: config_map: audiolang = /84767
streamproxy: config_map: auth = false/0
streamproxy: config_map: bframes = 0/0
streamproxy: config_map: bitrate = 1000/1000
streamproxy: config_map: foreground = true/1
streamproxy: config_map: group = /5120000
streamproxy: config_map: level = 3.1/3
streamproxy: config_map: listen:8002 = 1/1
streamproxy: config_map: listen:8003 = 1/1
streamproxy: config_map: profile = baseline/0
streamproxy: config_map: size = 576p/576
streamproxy: config_map: webifport = 80/80
streamproxy: AcceptSocket: cannot bind accept socket (std::exception)
root@lunix3-4k:~#

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #7 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 28 September 2020 - 10:37

sorry do not take into account the last post this would be the correct log:

root@lunix3-4k:~# streamproxy -f
Checking manufacturer/model: VU+/SoloSE
Checking id: /proc/stb/info/model = dm8000
Checking id: /proc/stb/info/vumodel = solose
Checking manufacturer/model: VU+/Solo2
Checking id: /proc/stb/info/model = dm8000
Checking id: /proc/stb/info/vumodel = solo2
Checking manufacturer/model: VU+/Duo2
Checking id: /proc/stb/info/model = dm8000
Checking id: /proc/stb/info/vumodel = duo2
Checking manufacturer/model: VU+/Solo4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7376
Checking manufacturer/model: VU+/Uno4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252s
Checking manufacturer/model: VU+/Uno4kSE
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252s
Checking manufacturer/model: VU+/Ultimo4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7444s
Checking manufacturer/model: VU+/Duo4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7278
Checking manufacturer/model: GigaBlue/UE 4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = bcm7252s
Checking manufacturer/model: GigaBlue/Quad 4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = bcm7252s
Checking manufacturer/model: XSarius/Galaxy4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252S
Checking id: /proc/stb/info/hwmodel = galaxy4k
Checking manufacturer/model: Qviart/Lunix3-4k
Checking id: /proc/stb/info/chipset = 7252S
Checking id: /proc/stb/info/hwmodel = lunix3-4k
model identified as: Qviart Lunix3-4k (bcm7252s)
streamproxy: config_map: audiolang = /84767
streamproxy: config_map: auth = false/0
streamproxy: config_map: bframes = 0/0
streamproxy: config_map: bitrate = 1000/1000
streamproxy: config_map: foreground = true/1
streamproxy: config_map: group = /5120000
streamproxy: config_map: level = 3.1/3
streamproxy: config_map: listen:8002 = 1/1
streamproxy: config_map: listen:8003 = 1/1
streamproxy: config_map: profile = baseline/0
streamproxy: config_map: size = 576p/576
streamproxy: config_map: webifport = 80/80
streamproxy: accept new connection on port 8002, default action: transcode, fd 6
ClientSocket: header[accept]: "*/*"
ClientSocket: header[accept-language]: "es"
ClientSocket: header[host]: "192.168.1.102:8002"
ClientSocket: header[range]: "bytes=0-"
ClientSocket: header[user-agent]: "VLC/3.0.11 LibVLC/3.0.11"
ClientSocket: url: /1:0:1:7473:3F0:1:C00000:0:0:0:?bitrate=1000000&width=720&height=576&aspectratio=2&interlaced=0

clientsocket: streaming parameters before defaults from config:
http_range = 0-

clientsocket: reject config default audiolang =
clientsocket: reject config default auth = false
clientsocket: accept config default bframes = 0
clientsocket: accept config default bitrate = 1000
clientsocket: reject config default foreground = true
clientsocket: reject config default group =
clientsocket: accept config default level = 3.1
clientsocket: reject config default listen:8002 = 1
clientsocket: reject config default listen:8003 = 1
clientsocket: accept config default profile = baseline
clientsocket: accept config default size = 576p
clientsocket: reject config default webifport = 80

clientsocket: streaming parameters after defaults:
bframes = 0
bitrate = 1000
http_range = 0-
level = 3.1
profile = baseline
size = 576p
clientsocket: get parameter[aspectratio] = "2"
clientsocket: reject streaming specific param aspectratio = 2
clientsocket: get parameter[bitrate] = "1000000"
clientsocket: accept streaming specific param bitrate = 1000000
clientsocket: get parameter[height] = "576"
ClientSocket: Xtrend workaround active
clientsocket: accept streaming specific param size = 576p
clientsocket: get parameter[interlaced] = "0"
clientsocket: reject streaming specific param interlaced = 0
clientsocket: get parameter[width] = "720"
clientsocket: reject streaming specific param width = 720

clientsocket: streaming parameters after url params:
bframes = 0
bitrate = 1000
http_range = 0-
level = 3.1
profile = baseline
size = 576p
clientsocket: reject default bitrate, it is already set to 1000
clientsocket: reject default size, it is already set to 576p
clientsocket: reject default profile, it is already set to baseline
clientsocket: reject default level, it is already set to 3.1
clientsocket: reject default bframes, it is already set to 0
clientsocket: accept default framerate = 30000

clientsocket: streaming parameters after setting default params:
bframes = 0
bitrate = 1000
framerate = 30000
http_range = 0-
level = 3.1
profile = baseline
size = 576p
Service: create service: 1:0:1:7473:3F0:1:C00000:0:0:0:
ClientSocket: default live request
ClientSocket: default live transcoding request
ClientSocket: transcoding service broadcom
LiveTranscodingBroadcom: 1:0:1:7473:3F0:1:C00000:0:0:0
WebifRequest: send request to webif: "GET /web/stream?StreamService=1:0:1:7473:3F0:1:C00000:0:0:0 HTTP/1.0

"
LiveTranscodingBroadcom: pid[audio] = 0x80
LiveTranscodingBroadcom: pid[pat] = 0x0
LiveTranscodingBroadcom: pid[pcr] = 0x1434
LiveTranscodingBroadcom: pid[pmt] = 0x408
LiveTranscodingBroadcom: pid[video] = 0xac
EncoderBroadcom: bcm_enc0 open
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "bframes" [0]
setprop: gop_frameb=0
EncoderBroadcom::setprop: cannot open property /proc/stb/encoder/0/gop_frameb, system error: No such file or directory
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "bitrate" [1000]
setprop: bitrate=1000000
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "framerate" [30000]
setprop: framerate=30000
EncoderBroadcom: no stb traits/feature entry for streaming parameter "http_range"
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "level" [3.1]
setprop: level=3.1
EncoderBroadcom::setprop: cannot open property /proc/stb/encoder/0/level, system error: No such file or directory
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "profile" [baseline]
setprop: profile=baseline
EncoderBroadcom::setprop: cannot open property /proc/stb/encoder/0/profile, system error: No such file or directory
EncoderBroadcom: found streaming parameter == stb_feature: "size" [576p]
setprop: display_format=576p
pmt: 1032
video: 172
audio: 128
start ioctl
LiveTranscodingBroadcom: encoder pid[audio] = 0x80
LiveTranscodingBroadcom: encoder pid[pat] = 0x0
LiveTranscodingBroadcom: encoder pid[pmt] = 0x408LiveTranscodingBroadcom: encoder pid[video] = 0xac
Demuxer: ioctl demuxer ADD PID: audio -> 0x80
Demuxer: ioctl demuxer ADD PID: pmt -> 0x408
Demuxer: ioctl demuxer ADD PID: video -> 0xac
LiveTranscodingBroadcom: state init -> starting
LiveTranscodingBroadcom: demuxer error
LiveTranscodingBroadcom: streaming ends, encoder max queue fill: 0%
LiveTranscodingBroadcom: socket max queue fill: 0%
Demuxer: demuxer STOP, start draining
Demuxer: drained -1 bytes, system error: Value too large for defined data type
Demuxer: demuxer STOP, draining done
EncoderBroadcom: starting draining
EncoderBroadcom: encoder STOP TRANSCODING done
ClientSocket: default live ends
streamproxy: pid 1643 exited

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #8 zeros

  • PLi® Contributor
  • 1,291 posts

+45
Good

Posted 28 September 2020 - 16:00

I can't control it right now, I'll try it in one day in the future. I know it worked for me, but it might been with the old drivers.


DM920UHD DVB-S2X TRIPLE tuner + Triple M.S tuner DVB-S2X, DVB-T2/T, QboxHD, QboxHD Mini, Icecrypt T2300HD,
Qviart Lunix3 4K, Raspberry Pi 4 Model B 4GB

Vertex 4K60 4:4:4 600MHz

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #9 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 28 September 2020 - 18:11

Dont worry when you can, try it and tell me, thank you!

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #10 zeros

  • PLi® Contributor
  • 1,291 posts

+45
Good

Posted 28 September 2020 - 18:54

I find from one old thread, that with openpli7 (I tried openpli-7.2-release-lunix3-4k-20191231_usb) transcoding and streaming both works with aid of this plugin:

enigma2-plugin-systemplugins-advancedtranscodingsetup_openpli7_armv7ahf-vfp 2.ipk

I'll send it to you in tomorrow for a try.


DM920UHD DVB-S2X TRIPLE tuner + Triple M.S tuner DVB-S2X, DVB-T2/T, QboxHD, QboxHD Mini, Icecrypt T2300HD,
Qviart Lunix3 4K, Raspberry Pi 4 Model B 4GB

Vertex 4K60 4:4:4 600MHz

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #11 zeros

  • PLi® Contributor
  • 1,291 posts

+45
Good

Posted 29 September 2020 - 06:00

Try this, it worked for me with openpli-7.2-release-lunix3-4k. I think it's not on the feed (if I remember that correctly).


DM920UHD DVB-S2X TRIPLE tuner + Triple M.S tuner DVB-S2X, DVB-T2/T, QboxHD, QboxHD Mini, Icecrypt T2300HD,
Qviart Lunix3 4K, Raspberry Pi 4 Model B 4GB

Vertex 4K60 4:4:4 600MHz

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #12 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,973 posts

+1,097
Excellent

Posted 29 September 2020 - 12:34

It contains VU+'s old transtreamproxy.

 

I've checked our streamproxy code, the definition of the Lunix3-4k is identical to the Galaxy4k (which is the same box), and transcoding on the Galaxy works fine.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #13 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 29 September 2020 - 15:13

It contains VU+'s old transtreamproxy.

I've checked our streamproxy code, the definition of the Lunix3-4k is identical to the Galaxy4k (which is the same box), and transcoding on the Galaxy works fine.


Without any extra plugin?

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #14 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 29 September 2020 - 15:14

Try this, it worked for me with openpli-7.2-release-lunix3-4k. I think it's not on the feed (if I remember that correctly).


Thankyou! I'll try it

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #15 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 29 September 2020 - 15:41

It contains VU+'s old transtreamproxy.

I've checked our streamproxy code, the definition of the Lunix3-4k is identical to the Galaxy4k (which is the same box), and transcoding on the Galaxy works fine.

Another question please,Galaxy4k hangs too on standby with openpli 7.3?

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #16 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,973 posts

+1,097
Excellent

Posted 29 September 2020 - 17:30

I've never had any issues with my Galaxy 4K, I only switched to an SF8008 about 2 months or so ago.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #17 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 29 September 2020 - 17:51

Try this, it worked for me with openpli-7.2-release-lunix3-4k. I think it's not on the feed (if I remember that correctly).


Does not install. I select it, touch the green button to install, it keeps thinking and then the message of 0 updated 0 installed and 0 deleted appears. it doesn't give me any error message or anything, in the log I don't see anything either. I will try installing it from the console to see if it gives me a message why it does not install

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #18 cc120689

  • Senior Member
  • 35 posts

+2
Neutral

Posted 30 September 2020 - 11:11

Fixed it was my fault, removing the last part of the filename let me install it perfectly. it works in 7.3 7.2 and also in private 7.1, the only thing I would add is that for it to work I had to uninstall the streamproxy package and transcoding setup, then restart, install the advanced transcoding and restart again. thanks and greetings

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #19 zeros

  • PLi® Contributor
  • 1,291 posts

+45
Good

Posted 30 September 2020 - 11:51

Nice! :-)

Edited by zeros, 30 September 2020 - 11:51.

DM920UHD DVB-S2X TRIPLE tuner + Triple M.S tuner DVB-S2X, DVB-T2/T, QboxHD, QboxHD Mini, Icecrypt T2300HD,
Qviart Lunix3 4K, Raspberry Pi 4 Model B 4GB

Vertex 4K60 4:4:4 600MHz

Re: Transcoding on Openpli 7.3 Lunix34k #20 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,973 posts

+1,097
Excellent

Posted 30 September 2020 - 13:24

It would be handy to know why our streamproxy doesn't work, but the old transsteamproxy does. Any idea where the source of that binary is?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users