Jump to content


Photo

how to install softcam on openpli 2.1 DM800 HD original


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 dhia

  • Member
  • 6 posts

0
Neutral

Posted 26 January 2021 - 15:43

how to install softcam on openpli 2.1 DM800 HD original 



Re: how to install softcam on openpli 2.1 DM800 HD original #2 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 32,437 posts

+335
Excellent

Posted 26 January 2021 - 16:39

That might be a problem, unfortunately, the feeds for 2.1 are lost since the last storage crash we had, so you have to find an ipkg file for the softcam-support and softcam itself, I assume you're looking for CCcam? 


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: how to install softcam on openpli 2.1 DM800 HD original #3 dhia

  • Member
  • 6 posts

0
Neutral

Posted 26 January 2021 - 16:54

yes my dear  

so whitch image i have to install to be sure that more stabill than others?

Thanks in advance

 

Best Regards



Re: how to install softcam on openpli 2.1 DM800 HD original #4 mimisiku

  • Senior Member
  • 3,446 posts

+59
Good

Posted 27 January 2021 - 15:08

For which smartcard are you looking for a softcam?
Met één been in het graf..... Helaas

Re: how to install softcam on openpli 2.1 DM800 HD original #5 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 46,631 posts

+531
Excellent

Posted 27 January 2021 - 19:16

how to install softcam on openpli 2.1 DM800 HD original 

 

I'd be surprised if you have an actual "original" DM800 HD as it hasn't been manufactured for quite a few years.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: how to install softcam on openpli 2.1 DM800 HD original #6 mimisiku

  • Senior Member
  • 3,446 posts

+59
Good

Posted 27 January 2021 - 19:20

Well, mine is still stored away on the 'obsolete shelf' in my tech cupboard. Running on OpenPli 4.0 'light'. Still have the .nfi file with OScam 11400 build in.... It's still running.... well 'running'... crawling is a better word...
Met één been in het graf..... Helaas




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users