Jump to content


Photo

OpenPLI 8.0 Transcoding Crash SF8008

Transcoding SF8008

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 natedogg20050

  • New Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 18 March 2021 - 12:41

OpenPLi Enigma2 crash log

crashdate=Do Mär 18 03:23:33 2021
compiledate=Mar  8 2021
skin=PLi-FullNightHD/skin.xml
sourcedate=2021-03-03
branch=release-8.0
rev=7645217
component=enigma2, signal

stbmodel=sf8008
stbmodel=dm8000
kernelcmdline=console=ttyAMA0,115200 root=/dev/mmcblk0p16 rootsubdir=linuxrootfs1 rootfstype=ext4 kernel=/dev/mmcblk0p12 userdataroot=/dev/mmcblk0p16 userdatasubdir=userdata1 blkdevparts=mmcblk0:1M(boot),1M(bootargs),1M(bootoptions),3M(baseparam),4M(pqparam),4M(logo),4M(deviceinfo),4M(softwareinfo),4M(loaderdb),32M(loader),8M(trustedcore),16M(linuxkernel1),16M(linuxkernel2),16M(linuxkernel3),16M(linuxkernel4),-(userdata) coherent_pool=2M mem=1G mmz=ddr,0,0,72M vmalloc=500M MACHINEBUILD=sf8008 OEM=octagon MODEL=sf8008
nimsockets=NIM Socket 0:
imageissue=openpli 8.0-release %h


REMOVE Peer sf8008
REMOVE Peer sf8008
[eDVBServicePMTHandler] no .meta file found, trying to find PMT pid
PC: b5d2aab0
Fault Address: 00000000
Error Code:: 0
Backtrace:
/usr/bin/enigma2(_Z17handleFatalSignaliP9siginfo_tPv) [0x17A374]
/lib/libc.so.6(__default_rt_sa_restorer) [0xB5D2B8F0]
/lib/libc.so.6(gsignal) [0xB5D2AAB0]
/lib/libc.so.6(abort) [0xB5D17840]
/usr/lib/libstdc++.so.6(_ZN9__gnu_cxx27__verbose_terminate_handlerEv) [0xB537D5F8]
/usr/lib/libstdc++.so.6(n/a) [0xB537B5F4]
-------FATAL SIGNAL


dmesg

<6>[iframe_confirm:190] iframe confirm
<6>
<4>Enter DMX_OsiPcrChannelDetachSync 0 0
<4>video[0] ready to play
<6>[iframe_finish:208] iframe finish
<6>
<4>DmxPcrAcquire 0 -1073060340
<4>Enter DMX_OsiPcrChannelAttachSync 0 0 4325376
<4>@si2166_i2c_gate_ctrl
<4>@si2166_i2c_gate_ctrl
<4>@OPS diseqc tone = 0(22K-OFF)
<4>@si2166_diseqc_set_voltage OFF
<4>@OPS diseqc tone = 0(22K-OFF)
<4>@si2166_diseqc_set_voltage OFF
<4>proc_vmpeg_0_dst_apply_write 00000001
<4>
<4>[00:55:01:539 ERROR-HI_VPSS]:HI_DRV_VPSS_RelPortFrame[520]:Port = 0 RelPortFrame 1567 Failed
<4>stStdTiming[h:1280, v:1024]
<4>stStdTiming[h:800, v:600]
<4>stStdTiming[h:1024, v:768]
<4>stStdTiming[h:1440, v:900]
<4>stStdTiming[h:1280, v:1024]
<4>stStdTiming[h:800, v:600]
<4>stStdTiming[h:1024, v:768]
<4>stStdTiming[h:1440, v:900]
<4>stStdTiming[h:1280, v:1024]
<4>stStdTiming[h:800, v:600]
<4>stStdTiming[h:1024, v:768]
<4>stStdTiming[h:1440, v:900]
<4>[1;32mdvb video add event 17 - 7 0
<4>[m
<4>proc_vmpeg_0_dst_apply_write 1
<4>proc_vmpeg_0_dst_apply_write 1
<4>bestfit
<4>wol offpanscan
<4>panscan
<4>panscan
<4>panscan
<4>proc_video_videomode_50hz_write [1080p50]
<4>proc_video_videomode_60hz_write [1080p]
<4>proc_video_videomode_24hz_write [1080p24]
<4>panscan
<4>@si2166_i2c_gate_ctrl
<4>@si2166_i2c_gate_ctrl
<4>@OPS diseqc tone = 0(22K-OFF)
<4>@si2166_diseqc_set_voltage OFF
<4>hi_dvb_set_source [dmx: 0, tuner: 0, isvtuner: 0]
<6>[hi_dvb_attach_tsport:740 dmx 0,port 32]0 5 1 0 184
<4>@si2166_diseqc_set_voltage 18V(HORIZONTAL)
<4>si2166_set_frontend [frequency:1822000,symbol_rate:7120000,is_id:255,pls_code:262143,pls_mode:3,isdbt_sb_segment_idx:0x00000000]
<4>si2166_set_frontend [stream_id:0xffffffff]
<4>fPLL_MHz 0, LPF_KHz 7620
<4>Filter_bw_control_bit = 9
<4>fPLL_MHz 1822, LPF_KHz 7620
<4>Filter_bw_control_bit = 9
<4>si2166_set_frontend end at 1822000 took 104 ms
<4>Enter DMX_OsiPcrChannelDetachSync 0 0
<4>******************************************VIDEO_GET_FRAME_RATE 25
<4>DmxPcrAcquire 0 520568832
<4>Enter DMX_OsiPcrChannelAttachSync 0 0 4325376
<4>audio[0] ready to play
<4>Enter DMX_OsiPcrChannelDetachSync 0 0
<4>DmxPcrAcquire 0 -1073060340
<4>Enter DMX_OsiPcrChannelAttachSync 0 0 4325376
<4>video[0] ready to play
<6>[1;32mdvb video add event 2 - 25 0 30 0
<6>[m
<6>[1;32mdvb video add event 16 - 0 1
<6>[m[1;32mdvb video add event 17 - 7 0
<4>[m
<4>[00:55:07:459 ERROR-HI_VPSS]:HI_DRV_VPSS_RelPortFrame[520]:Port = 0 RelPortFrame 1 Failed
<6>[1;32mdvb video add event 2 - 30 0 25 0
<6>[m
<6>[1;32mdvb video add event 16 - 1 0
<6>[m<6>TCP: request_sock_TCP: Possible SYN flooding on port 8001. Sending cookies.  Check SNMP counters.
<4>hi_dvb_set_source [dmx: 4, tuner: 16, isvtuner: 0]




Re: OpenPLI 8.0 Transcoding Crash SF8008 #2 mimisiku

  • Senior Member
  • 4,197 posts

+84
Good

Posted 18 March 2021 - 13:17

Starting from a MultiBoot environment?
Met één been in het graf..... Helaas

Re: OpenPLI 8.0 Transcoding Crash SF8008 #3 natedogg20050

  • New Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 18 March 2021 - 13:21

Starting from a MultiBoot environment?

 

My Box can do MultiBoot Yes , but its not using Multiboot (atleast i think so)



Re: OpenPLI 8.0 Transcoding Crash SF8008 #4 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 60,476 posts

+1,376
Excellent

Posted 18 March 2021 - 14:19

I can't reproduce that. What exactly are you trying to transcode?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Due to health reasons, I will have periods of inactivity, during which I don't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: OpenPLI 8.0 Transcoding Crash SF8008 #5 natedogg20050

  • New Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 18 March 2021 - 14:22

I can't reproduce that. What exactly are you trying to transcode?

 

Was trying to transcode an Wrestling Feed on 22W° so i can play it on my other devices , i was using h265 and once i opend the stream my box crashed. 

 

it worked on OpenATV i just wanted to go back to OpenPLi


Edited by natedogg20050, 18 March 2021 - 14:23.


Re: OpenPLI 8.0 Transcoding Crash SF8008 #6 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 60,476 posts

+1,376
Excellent

Posted 18 March 2021 - 14:27

I run a develop image on my box, just opened a handful of channels via the webif without problems. So it could either be something already fixed, or maybe related to that specific channel?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Due to health reasons, I will have periods of inactivity, during which I don't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: OpenPLI 8.0 Transcoding Crash SF8008 #7 natedogg20050

  • New Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 18 March 2021 - 14:56

I run a develop image on my box, just opened a handful of channels via the webif without problems. So it could either be something already fixed, or maybe related to that specific channel?

 

i think its channel related i just tried Reuters TV and that works fine on Ver 8.0





Also tagged with one or more of these keywords: Transcoding, SF8008

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users