Jump to content


Photo

uclan 4k


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 isteric2005

  • Senior Member
  • 218 posts

+3
Neutral

Posted 9 January 2022 - 14:24

Today I performed the update of 01/07/2022 of the openpli develop ..... after the decoder update I blocked the boot with the display with the 4 dashes .... video with the logo and date 2022/01/07 and wheel in the upper left that always turns ....... after 20 minutes I turned off everything.
I reloaded with usb the same image in the same slot and I get the same result.
Whenever possible, you can verify. Thank you


Re: uclan 4k #2 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 62,171 posts

+1,462
Excellent

Posted 9 January 2022 - 14:33

Please don't post issues with the develop image in the support forum.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I don't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: uclan 4k #3 isteric2005

  • Senior Member
  • 218 posts

+3
Neutral

Posted 9 January 2022 - 16:50

Please don't post issues with the develop image in the support forum.

sorry 



Re: uclan 4k #4 isteric2005

  • Senior Member
  • 218 posts

+3
Neutral

Posted 10 January 2022 - 20:41

Update of 01/10/2022 everything is back to working. Thank you



Re: uclan 4k #5 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 62,171 posts

+1,462
Excellent

Posted 10 January 2022 - 21:08

Thanks for the feedback.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I don't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.



1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users