Jump to content


Photo

Zender Opnemen.


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 Freak

  • Senior Member
  • 86 posts

0
Neutral

Posted 24 May 2022 - 02:54

Kan ik zenders opnemen en opslaan op netwerk hardeschijf van laptop?

Niet via usb?...

 

 

 



Re: Zender Opnemen. #2 mimisiku

  • Senior Member
  • 4,542 posts

+87
Good

Posted 24 May 2022 - 05:43

Uiteraard kan dat, mits je NAS en laptop in je lokale netwerk aanwezig zijn. Je kunt de NAS zelfs als vervanging voor je harde schijf instellen…


Met één been in het graf..... Helaas

Re: Zender Opnemen. #3 Freak

  • Senior Member
  • 86 posts

0
Neutral

Posted 24 May 2022 - 10:06

Uiteraard kan dat, mits je NAS en laptop in je lokale netwerk aanwezig zijn. Je kunt de NAS zelfs als vervanging voor je harde schijf instellen…

 


 

Uiteraard kan dat, mits je NAS en laptop in je lokale netwerk aanwezig zijn. Je kunt de NAS zelfs als vervanging voor je harde schijf instellen…

 

op webif zie ik alleen media en ESD-USB aangesloten van 8GB geen lokale netwerk....

 

Lokale netwerk heb ik wel zie foto...

 

 

 

 

Schermafbeelding 2022-05-24 110544.png
Schermafbeelding 2022-05-24 110607.png

 

Attached Files


Edited by Freak, 24 May 2022 - 10:06.


Re: Zender Opnemen. #4 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 62,638 posts

+1,476
Excellent

Posted 24 May 2022 - 13:29

Je zult eerst de box moeten vertellen dat hij de koppeling met die share maken moet. Zie https://wiki.openpli.org/Data_sharing voor meer info.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: Zender Opnemen. #5 Freak

  • Senior Member
  • 86 posts

0
Neutral

Posted 25 May 2022 - 02:23

 
Schermafbeelding 2022-05-25 032135.png

Ik heb CIFS gedaan maar duurt heel lang wat moet ik doen? Zie foto.

Attached Files


Edited by Freak, 25 May 2022 - 02:24.


Re: Zender Opnemen. #6 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 62,638 posts

+1,476
Excellent

Posted 25 May 2022 - 02:43

Je moet daar gewoon met "exit" uit kunnen komen. Als het lang duurt dan heb je ergens iets fout ingevuld.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: Zender Opnemen. #7 Freak

  • Senior Member
  • 86 posts

0
Neutral

Posted 25 May 2022 - 02:51

Je moet daar gewoon met "exit" uit kunnen komen. Als het lang duurt dan heb je ergens iets fout ingevuld.

exit gaat ook niet....



Re: Zender Opnemen. #8 Freak

  • Senior Member
  • 86 posts

0
Neutral

Posted 25 May 2022 - 03:05

 

Je moet daar gewoon met "exit" uit kunnen komen. Als het lang duurt dan heb je ergens iets fout ingevuld.

Schermafbeelding 2022-05-25 040208.png

 

 

zie foto is dat correct of wat moet aanpassen? anders duurt het heel lang voor bijwerken....

 

 

 

Attached Files



Re: Zender Opnemen. #9 mimisiku

  • Senior Member
  • 4,542 posts

+87
Good

Posted 25 May 2022 - 05:47

Dat TV 8 beeld ziet er ook niet echt lekker uit….


Met één been in het graf..... Helaas

Re: Zender Opnemen. #10 Freak

  • Senior Member
  • 86 posts

0
Neutral

Posted 25 May 2022 - 10:14

als ik stream laat die wel goed zien...



Re: Zender Opnemen. #11 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 62,638 posts

+1,476
Excellent

Posted 25 May 2022 - 11:42

zie foto is dat correct of wat moet aanpassen? anders duurt het heel lang voor bijwerken....

 

"Local mountpoint" is de naam waarmee de share op de box benaderbaar moet zijn, met deze instelling wordt dat "/media/net/Sharename".

 

"Server share" is de naam van de share die aan de NAS of Windows kant wordt aangeboden. Volgens je eerdere schermafdruk is dat "Downloads".

 

En natuurlijk moeten gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn. Als de share publiek toegankelijk is (zonder in te hoeven loggen), vul dan "guest" in bij beide.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: Zender Opnemen. #12 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 62,638 posts

+1,476
Excellent

Posted 25 May 2022 - 11:45

Dat TV 8 beeld ziet er ook niet echt lekker uit….

 

Niet op alle boxen is grab in staat een schermafdruk te maken tussen de refresh door, en dan kun je dit soort plaatjes krijgen.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: Zender Opnemen. #13 mimisiku

  • Senior Member
  • 4,542 posts

+87
Good

Posted 25 May 2022 - 11:55

De DAGS ontvangers kunnen helemaal geen Grab maken! Qviart en Xsarius bijvoorbeeld. Je hebt gewoon een zwart beeld. Dan zijn er nog die geen 4K kunnen graven, maar 2K wel...
Met één been in het graf..... Helaas

Re: Zender Opnemen. #14 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 62,638 posts

+1,476
Excellent

Posted 25 May 2022 - 11:58

Ja. En wat is de relevantie van die opmerking t.a.v. mijn antwoord.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: Zender Opnemen. #15 Sagitarius

  • Senior Member
  • 3,772 posts

+54
Good

Posted 25 May 2022 - 12:14

De DAGS ontvangers kunnen helemaal geen Grab maken! Qviart en Xsarius bijvoorbeeld. Je hebt gewoon een zwart beeld. Dan zijn er nog die geen 4K kunnen graven, maar 2K wel...

Dat hoeft toch ook helemaal niet zo, op iedere e2 ontvanger met een webif,  maak ik een screenshot van de Webif met het default Windows knip programma, dan kun je zelf een uitsnede maken zodat je alleen de relevante informatie kan laten zien. In de de webif vink ik dan wel de Hoge resolutie aan anders is het beeld wat korrelig, en dan ff een screenshot maken met het knipprogramma.


73's

PE1AQZ


Re: Zender Opnemen. #16 Freak

  • Senior Member
  • 86 posts

0
Neutral

Posted 25 May 2022 - 15:11

 

zie foto is dat correct of wat moet aanpassen? anders duurt het heel lang voor bijwerken....

 

"Local mountpoint" is de naam waarmee de share op de box benaderbaar moet zijn, met deze instelling wordt dat "/media/net/Sharename".

 

"Server share" is de naam van de share die aan de NAS of Windows kant wordt aangeboden. Volgens je eerdere schermafdruk is dat "Downloads".

 

En natuurlijk moeten gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn. Als de share publiek toegankelijk is (zonder in te hoeven loggen), vul dan "guest" in bij beide.

 

Is het nu juist? Ik heb ergens forum gezien ik heb sec=ntlm gedaan goed?...

 

En dat is voor naar mijn laptop harde-schijf op te slaan correct?

Schermafbeelding 2022-05-25 160639.png

Attached Files



Re: Zender Opnemen. #17 Freak

  • Senior Member
  • 86 posts

0
Neutral

Posted 25 May 2022 - 15:15

Schermafbeelding 2022-05-25 161444.png

Het duurt wel lang is dat normaal? Zie foto...

 

 

 

 

Attached Files



Re: Zender Opnemen. #18 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 62,638 posts

+1,476
Excellent

Posted 25 May 2022 - 16:50

mount opties moet je gewoon leeg laten, dat zoekt de box zelf wel uit.

 

En Local mountpoint is alleen de naam zelf, niet het hele pad, dus bv "desktop", "downloads", "pc", "sharename" of zoiets. Het pad was alleen maar om aan te geven waar je de mount dan op de box vinden kunt.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users