Springen naar inhoud


Foto

Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk.


  • Please log in to reply
Er zijn 10 reacties in dit onderwerp

#1 Loui (PD1LOI)

  • Senior Member
  • 4513 berichten

+139
Excellent

Geplaatst op 27 mei 2023 - 10:18

Op de afstandsbediening zit zoals gewoonlijk een toets waarmee je kan over schakelen tussen radio en tv.

maar druk ik nu gewoon alleen op de "tv" toets dan zie ik een raar scherm, dit kan ik me niet herinneren dat ik dit vaker heb gezien. Er staat geen informatie of iets dergelijks op. Zie afbeelding.Bijlage  1_0_19_4C05_835_600_FFFF0000_0_0_0_20230527111207.jpg   40,11K   5 Aantal bijlagen



Re: Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk. #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 56045 berichten

+685
Excellent

Geplaatst op 27 mei 2023 - 10:42

Geen idee iets van een plugin?

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk. #3 luisteraar

  • Senior Member
  • 2479 berichten

+24
Neutral

Geplaatst op 27 mei 2023 - 10:54

je kan toch met hotkey de toets functie zo aanpassen

dat de knop goed werkt.



Re: Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk. #4 Loui (PD1LOI)

  • Senior Member
  • 4513 berichten

+139
Excellent

Geplaatst op 27 mei 2023 - 16:48

Het is ook zichtbaar bij plihd skin, het is wanneer de tv aan is dus gewoon beeld heb en dan op tv toets drukken. Het lijkt erop of er nog een functie aangeroepen wordt.

Re: Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk. #5 luisteraar

  • Senior Member
  • 2479 berichten

+24
Neutral

Geplaatst op 27 mei 2023 - 16:56

Het kan veel oorzaken hebben.

Hebben andere merken boxen er ook last van ?

Uit gaande ervan dat het alleen bij jou type box voorkomt dan is

een verklaring te vinden in dat de key code van de AB niet goed gebruikt

wordt .

Dit kan je checken en recht zetten door met hot key de knop

tv de functie te geven van toets tv.



Re: Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk. #6 Loui (PD1LOI)

  • Senior Member
  • 4513 berichten

+139
Excellent

Geplaatst op 27 mei 2023 - 19:07

Het kan veel oorzaken hebben.

Hebben andere merken boxen er ook last van ?

Uit gaande ervan dat het alleen bij jou type box voorkomt dan is

een verklaring te vinden in dat de key code van de AB niet goed gebruikt

wordt .

Dit kan je checken en recht zetten door met hot key de knop

tv de functie te geven van toets tv.

De key voor de TV is gewoon standaard, ik denk  dat ik wat geïnstalleerd, maar ik ga het even onderzoeken het komt niet voor met nightly build. Dus ga ik kijken wat dit is.

Ik kom hier op terug.



Re: Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk. #7 Loui (PD1LOI)

  • Senior Member
  • 4513 berichten

+139
Excellent

Geplaatst op 27 mei 2023 - 19:08

Geen idee iets van een plugin?

Ik denk het, maar ik zoek het uit.



Re: Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk. #8 Loui (PD1LOI)

  • Senior Member
  • 4513 berichten

+139
Excellent

Geplaatst op 28 mei 2023 - 10:22

 

Geen idee iets van een plugin?

Ik denk het, maar ik zoek het uit.

 

Het probleem zat in EasyMedia plugin deze had ik blijkbaar terug gezet via de backup, ik denk dat het daar mis is gegaan maar het is opgelost.



Re: Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk. #9 luisteraar

  • Senior Member
  • 2479 berichten

+24
Neutral

Geplaatst op 28 mei 2023 - 10:44

Dan vraag ik me af wat heeft die plugin met tv toets te doen.

tv toets is om naar tv zender lijsten te gaan



Re: Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk. #10 Loui (PD1LOI)

  • Senior Member
  • 4513 berichten

+139
Excellent

Geplaatst op 28 mei 2023 - 11:42

Dan vraag ik me af wat heeft die plugin met tv toets te doen.
tv toets is om naar tv zender lijsten te gaan

Ik denk dat je verkeert begrijpt, de tv toets werkt normaal zoals het hoort. Daar was eigenlijk niks mis mee, het probleem zat meer in hoe de plugin benadert werd, normaal met de "pvr" toets. Maar de plugin gaf daar op een of ander manier een extra lijst of zoiets op het scherm met de tv toets terwijl dit niet in de plugin zit. Heb de plugin verwijderd en opnieuw geïnstalleerd nu is alles weer oke.

Re: Raar scherm zodra ik gewoon op "TV" druk. #11 luisteraar

  • Senior Member
  • 2479 berichten

+24
Neutral

Geplaatst op 28 mei 2023 - 11:55

TV toets heeft twee functies

TV gedrukt en TV toets lang gedrukt

standaart staat die op TV mode

alternatief kan je hem een andere functie geven

zoals schakel naar tv mode

schakel naar radio mode

schakel tussen tv/radio

 enz




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers