Jump to content


Cobra428

Member Since 18 Dec 2016
Offline Last Active 25 Dec 2016 11:12
-----

Posts I've Made

In Topic: Dreambox edit kan niet downloaden vanaf ontvanger

24 December 2016 - 12:45

Ik heb een hogere directory op mijn pc aangewezen en nu werkt het.

(NB Naar mijn beste weten hebben al mijn PC-directories standaard lees en schrijfrechten)


In Topic: Dreambox edit kan niet downloaden vanaf ontvanger

21 December 2016 - 19:44

Ik zal het pad nogmaals controleren. Het blijft gek dat het eerst werkte en toen niet meer. Vermoedelijk wel met Openpli 3 en niet met openpli 4. Het lijkt mij dat Dreamboxedit daar geen probleem (meer?) mee heeft. Alles bij de box lijkt te werken.

 

Kan er dan toch iets verkeerd zijn? Kan de leverancier iets fout hebben gedaan? Het probleem deed zich bij twee boxen (ET9500 en ET7500) voor. Er is wel verbinding, maar bij het settingsbestand gaat het fout.Ik vermoed dat dit geen standaard foutje is, maar een echte uitdaging voor de kenners. Anderzijds: het kan natuurlijk iets vreselijk stoms zijn.


In Topic: Dreambox edit kan niet downloaden vanaf ontvanger

20 December 2016 - 20:01

Ik zie vooral 1 verschil en dat staat linksonder PID cache op Original in plaats van Pli. Helaas maakte dat niet uit. Hij gaat nog steeds fout op het moment dat het bestand met settings moet worden ingelezen.

Als ik het mij goed herinner ging het goed toen ik OpenPli 3 had en ging het mis vanaf het moment dat ik OpenPli 4 had. Ik heb het een keer met een ander programma geprobeerd, maar ook dat lukte niet met alle settings op standaard. Het ging wederom mis toen het settingsbestand moest worden ingelezen. Het is vreemd dat het met een nieuwe ontvanger precies op het zelfde punt niet goed gaat.

Rara, wat is er aan de hand?