Jump to content


Guido

Member Since 5 Nov 2017
Offline Last Active 24 Dec 2018 21:23
-----

Posts I've Made

In Topic: Geen beeld/geluid via CD, wel zenderinfo VU+ Duo

24 December 2018 - 21:02

Ik heb weer beeld.

Bedankt allemaal voor jullie hulp en tips!

Fijne feestdagen


In Topic: Geen beeld/geluid via CD, wel zenderinfo VU+ Duo

23 December 2018 - 11:10

Ik heb van alles geprobeerd, de softwareopnieuw geinstalleerd en OScam ook. Ik blijf echter de melding No Entitlements houden. Ik heb de oranje kaart van Canal Digitaal. deze werkt/geeft beeld in een M7 ontvanger. Ik heb de kaart met de ship naar boven in de kaartlezer zitten. Op de TV kan ik het OScam menu niet openen ik krijg een kaartje met een schuine streep er door in beeld. 

Ik heb het idee dat het toch een technisch probleem/defect kan zijn. Alles heeft 1 1/2 jaar goed gewerkt, totdat ik geen beeld meer had. Ik heb toen de zenders opnieuw ingeladen. dat hielp niet. Daarna de upgrade naar 6.3 gedaan, OScam geïnstalleerd en daarna via fast scan de zenders van Canal Digitaal ingeladen.   

Ik woon bij Nijmegen,werk in Oss, weten jullie iemand die mij verder kan helpen?


In Topic: Geen beeld/geluid via CD, wel zenderinfo VU+ Duo

22 December 2018 - 11:10

Er was inderdaad geen softcam geinstalleerd, ik heb Oscam geinstalleerd en de configuratie aangepast volgens de uitgebreide handleiding (zie bijlage) Ik heb echter nog steeds geen beeld, de CCcam-server staat aan maar geeft bij status: ERROR.  Er is geen connectie met de kaartlezers. 

Onder reader specifics settings krijg ik echter de inactivity time out niet op 0 ingesteld. deze gaat steeds terug naar 30. Ik heb de reconnect time out op 60 gezet. Wanneer ik op de TV naar het menu Oscam ga en de CCcam server info oproep is deze leeg. Op de TV krijg ik steeds een time out te zien wanneer ik de instellingen via de plugin Oscam status wil bekijken. 

Wat kan ik nog meer proberen?