Jump to content


HPPli

Member Since 18 Jun 2011
Offline Last Active Today, 10:09
-----

#239247 Stem op beste Image van 2011

Posted by HPPli on 18 December 2011 - 02:09

Kan niet anders of er komen "russische praktijken" om de hoek.

Tís toch duidelijk, OpenPli is toch de beste keus.


#237292 Foreca toegevoegd aan PLi-HD skin

Posted by HPPli on 8 December 2011 - 14:48

shoutcast zit nog niet in de skin (zie vraag HPPli), hoe kan ik zo'n push doen, account nodig?

M'n complimenten. :wub: Ik ben erg gelukkig met je actie, ofwel opname van Shoutcast in de Pli-HD skin.
Vannacht had ik skin_user.xml al gevuld/vervangen met jouw opzet, prima resultaat.
Ik heb wel links - midden de titel en actueel streamkanaal weergave naar rechts verplaatst (van 10 naar 50)
Ook wil ik het cover-plaatje wat naar links plaatsen, welke regel is dat precies ?

Voorts top en succes met je eerste stappen richting github. ;)


#235465 Pli HD Skin

Posted by HPPli on 30 November 2011 - 02:46


Je kunt in de skin_user.xml alle templates uit de in gebruik zijnde skin.xml gebruiken. Verder kun je ze zelfs overrulen door ze in skin_user.xml opnieuw te definiëren naar jouw smaak. Jouw versie van zo'n template wordt dan door de hele skin gebruikt.


A) Je moet dus in de gaten houden als je van skin wisselt dat je user-skin ook moet wisselen?
B) Welk gedeelte is nu een template?
C) Is daar een wiki of een linkje voor?
D) Is dit bijvoorbeeld al een template?

Misschien domme vragen maar ik moet toch ergens beginnen

Niet bescheiden zijn, mijn inziens is dit board er ook om juist elkaar te helpen met onze "dream" hobby. En dan zie ik meer dat iedere vraag is bedoeld ter of om verduidelijking.

A) skin_user.xml wordt geplaatst in etc/enigma2 en overschrijft (onafhankelijk) altijd de gekozen skin, in dit draadje dus de nieuwe PLi-HD skin.
Plaats je nu in skin_user.xml enkele MagicHD skin onderdelen van plugins zoals Shoutcast en Foreca wordt onmiddelijk overgeschakeld van PLi-HD skin naar MagicHD skin bij het oproepen van de plugins. Zelfs wanneer je een eigen aangepaste template uit dePLi-HD skin plaatst wordt deze aanpassing keurig gebruikt. (m'n eerdere fout was het plaatsen van enkele regels inplaats van het gehele template onderdeel.
B) Bij het openen van de PLi-HD skin middels bijv. PSPad-editor zie je onmiddelijk de gebruikte templates-opzet in blokken onder de noemer <!-- Templates -->
C) Mij onbekend, misschien kan @littlesat hier meer over vertellen.
D) Neen, is enkel een commando-regel. Kijk even (zie B.) opnieuw in Pli-HD skin en de nieuwe opzet middels templates wordt je onmiddelijk duidelijk.

@Bag58
Inderdaad werkt de aanvulling in de infobalk uitstekend (!) indien je de extra benodigde (eigen) aanpassingen aanvult in het gehele template-blok <!-- Infobar Template --> geplaatst in de overschrijvende skin_user.xml


#224019 Radiostreams niet meer normaal te beluisteren sinds 14mei

Posted by HPPli on 14 October 2011 - 09:21

1) Zoals ik het lees geef je hiermee aan dat we te weinig aandacht hieraan geven.
2) Vergeet niet dat het hier voor iedereen hobby is in hun spaarzame vrije tijd naast onze drukke sociale en zakelijke levens.

1) Absoluut onjuist geinterpreteerd, het woord "moeite" was niet bedoeld om druk te zetten maar bedoeld om het onder de aandacht te brengen. Ik onderstreep dit nog eens extra, dus juist geen druk, door op te merken dat ik er niet zo'n moeite mee heb om terug te grijpen naar een eerdere image en te wachten tot e.e.a. is verwerkt in een update. Juist het vinden van de bug door de devs vond ik enorm top, in dit draadje door mij al eerder complimenten over gemaakt. :)
2) Is mij bekend, is om jalours op te worden. Zij hebben de kennis die ik niet heb en waar wij met ons alle ook nog eens in de gelegenheid zijn om van te "snoepen" middels dit board. En waar ik enkel maar probeer informatief te melden wat de resultaten in het veld te zijn. Jammer, dat je het vertaald als "druk" en niet als hulp.


#223097 Oscam ervaringen, vragen en antwoorden

Posted by HPPli on 9 October 2011 - 18:55

Na een kwartiertje testen met intensief zappen, kan ik alvast vertellen dat deze oe 1.5 GEEN oplossing is voor het probleem van de VU+ !!!
Ik kreeg nml. verschillende maal een zwart scherm ! :(

Post eens je config en oscam.dvbapi, het gaat kennelijk mis bij je op andere fronten. Met name de I's (ignores) veroorzaken snel de foutjes naar zwart binnen de VU+DUO.
Ik had er ook een tijdje voor nodig (dus niet alleen het vervangen van de softcam versie) alvorens ik een lekker werkende oscam had.