Jump to content


Jochem

Member Since 14 Sep 2019
Offline Last Active 16 Dec 2019 08:50
-----

Posts I've Made

In Topic: Betere permanent timeshift

16 September 2019 - 11:55

Wie kan me helpen waar ik de permanent timeshift kan vinden

Ben nieuw hier ben alweer wat ouder dus mijn Engels is niet optimaal

 

Heb een vu ultimo openpli laatse versie


In Topic: Betere permanent timeshift

16 September 2019 - 11:53

Na aanleiding van de eerder gemaakte opmerking hier mijn wishlist voor Permanent Timeshift.

Indien gewenst kan een moderator dit ook verplaatsen naar een eigen topic.

 

Stap 1: informatie-analyse. Laat even helemaal los wat er nu is aan functionaliteit, plugins, restricties enz. Wat is het _precies_ wat je wilt

 

 • Een continue lopende timeshift van de huidige zender.
 • Na programma wisseling dan wel een nieuwe buffer starten, of de tijd opslaan om de 3 hieronder genoemde acties te faciliteren
 • Mogelijke opslag acties in het record menu plaatsen, optiepunt 1 is het voor mij gewenste, de andere zijn min of meer nice to have.
 1. De mogelijkheid om de buffer van lopende uitzending te bewaren  (save current until now) De buffer van deze huidige uitzending na opslag of -opnieuw starten- of -als er met timecodes gewerkt wordt deze als timecode op te slaan. Dit om deze optie verderop in de uitzending vanaf dit punt op te kunnen slaan.
 2. De buffer van de lopende uitzending opslaan na afloop uitzending (uiteraard wordt dit automatisch geannuleerd als je van zender wisselt)
 3. Eventueel voorgaande uitzendingen aan te kunnen geven om op te slaan, mogelijk met een move, is sneller als het op dezelfde hdd is! (dit kan dus alleen als de box al langer op dezelfde zender staat en er al meerdere programma's zijn geweest !)
 • Bij voorinstelling aan kunnen geven waar de permanent gemaakte buffers worden opgeslagen.
 • Bij voorinstelling aan kunnen geven na hoeveel seconden de timeshift buffer moet worden gestart, bij snel zappen hoeft hoeft de timeshift niet gelijk na de zap  te starten.
 • Bij voorinstelling aan kunnen geven hoeveel minuten de timeshift buffers maximaal mogen zijn.
 • Bij voorinstelling aankunnen geven wat de maximale tijd van een buffer is bij uitzendingen zonder epg
 • Bij de instelling van Permanent Timeshift duidelijk aangeven dat buffers van timeshift worden verwijderd en opnieuw gestart na een zenderzap, dit om teleurstelling bij gebruikers te voorkomen. ;)

Ik hoef eigenlijk niet te vermelden dat dit eigenlijk een aantal van de mogelijkheden van de huidige Permanent Timeshift Plugin zijn.

 

En ik hoef ook niet te vermelden dat dit verder niets van doen heeft met het wel of niet goed functioneren van de Timeshift functie voor wat betreft het heen en weer spoelen door de buffer.