Jump to content


Beasty Boy

Member Since 19 Nov 2012
Offline Last Active 12 Nov 2019 15:55
-----

Topics I've Started

oscam ziet ci-module niet.

12 June 2019 - 20:00

Hallo,

 

Ik heb een ET10K met een (oudere) originele CD ci-module + kaart en deze word in oscam readers niet gezien.

Upper en Lower card ziet ie wel maar daar werkt de kaart niet (meer) in.

 

Kan iemand me vertellen hoe ik deze ci-module in de lijst van de readers kan zetten en activeren?

 

Roy

 


Audio probleempje VU+Uno4KSE

8 March 2019 - 22:19

Hoi,

 

Op m'n VU+Uno4KSE (Pli 7) is het audio niet helemaal correct, of niet correct in / af te stellen.

Na een korte stilte en als er dan weer wat word gezegd begint het met een lager volume, een soort fade in.

Ik heb diverse instellingen geprobeerd, ook op m'n TV (Samsung Q6FN serie) en de combinatie er van maar ik krijg het niet goed.

 

Iemand bekend met dit fenomeen?

Iemand een oplossing?

 

 


Advies gevraagd

21 January 2019 - 20:48

Hoi allemaal,

 

Ik heb een klein probleempje wat eigenlijk steeds groter word.

Ik kom kabel / aansluitingen te kort.

Ik heb een originele CD triple head LNB met 4 aansluitingen.

Eigenlijk bedoeld voor de ET10000 in de woon kamer maar ach, die werkt ook wel met 2 door geluste aansluitingen.

Die andere 2 gaan naar een VUSolo2 in de slaapkamer.

Ondertussen is er een 3de ontvanger bij gekomen (VUSolo) slaapkamer 2.

Eigenlijk zou ik alle daarvoor bestemde aansluitingen willen gebruiken. Dan kom ik er dus 3 te kort.

Welke LNB / Switch of een andere oplossing zou hier verstandig aan zijn, ook in het achterhoofd houdend dat er misschien nog een 4de ontvanger bij komt. Wat ook nog wel een dubbel tuner kan worden en de VUsolo ook ooit vervangen word door een dubbel tuner.

 

Vriendelijke groet,

 

Roy

 

 

 


Raar probleem VU+Duo

10 November 2018 - 16:11

Hoi allemaal,

 

Ik heb VU+ Duo op 19,23,28 met 2 aparte kabels vanaf de LMB.

Het signaal is 100% maar op de 23 zijn alleen de horizontale zender te zien, bij de verticale zenders is het signaal zeer slecht en fluctueert van 0% naar 100%.

Op de 19 en 28 maakt het niet uit welke ik kijk, die zijn allemaal 100%.

Nieuwe Pli er in maakt geen verschil, andere ontvanger aangesloten en die werkt 100%.

 

Wie kan mij hier mee helpen?

 

 


Wi-Fi

12 September 2018 - 19:35

Hoi mensen,

 

Nou heb ik mij zelf verwend met een Xsarius Pure HD SE + Wi-Fi stick (betreft Ralink RT2870).

Mooi klein kastje met extern infrarood oog zodat ik niets dan alleen een TV aan de wand heb.

Ik dacht draadloos is makkelijk omdat achter de TV geen UTP kabel ligt en geen zin heb de boel te verbouwen.

Maar nu komt het;

 

Openpli 4 er op en... Hmmm, geen wLan… Jullie snappen waar ik naar toe wil?

Nou, hoe kan ik draadloos verbinding maken en waar kan ik de instellingen doen?

 

Vriendelijke groet,

 

Roy