Jump to content


hyperbo

Member Since 4 Jun 2013
Offline Last Active 29 Jan 2016 04:02
-----

Posts I've Made

In Topic: VU+ duo bevriest bij opname

29 January 2016 - 04:02

Hoi Barry;

 

 

Ik had hetzelfde probleem ; Na lang zoeken heb ik de oorzaak gevonden; de koelventilator werkte niet meer waardoor de boel oververhit werd en begon te flippen...na vervanging...terug alles ok.

 

Misschien is het bij U ook hier het probleem ( het valt werkelijk op dat deze ventilator niet werkt; als je uw hand op de linkerbovenkant legt voelt deze heel warm aan....na herstelling van de koelventilator is dit beduidend minder.

 

 

Groetjes...Dirk

 


In Topic: Hulp gevraagd bij CCam.prio

26 July 2015 - 14:23

Hallo Tech.

 

Bedankt voor Uw antwoord.

 

WOW!!!!  Dat was het!  Bedankt!!!!   Alles lijkt nu te werken.

 

 

Nog een vraagje; heb jij enig idee waarom deze softcam dan blijkbaar ineens verdwenen was of niet meer werkte .....ik had niets geinstalleerd of zo...raar.

 

 

Groetjes....Dirk


In Topic: Vu+Player HD op VU+ duo

12 June 2015 - 14:42

Heb daarnet vastgesteld dat de webinterface WEL perfect werkt met Mozilla Firefox en google chrome...probleem zit dus blijkbaar in windows explorer


In Topic: Vu+Player HD op VU+ duo

12 June 2015 - 14:34

Als je met HD " hard-disk " bedoelt....je , er zit een harde schijf in.  Ps; Netwerktest vanuit menu van de VU+ is volledig ok; Lan adaptor ok, Local network is verbonden, DHCP is actief en nameserver is bevestigd.


In Topic: Vu+Player HD op VU+ duo

12 June 2015 - 14:20

Bedankt voor uw antwoord.

 

Het is een Duo

Wat bedoel je met SD of HD kanalen?

 

Ondertussen is de toestand nog iets erger geworden..als ik via mijn pc de webinterface oproep dmv. 10.250.69.114  ..krijg ik mijn vertrouwde webinterface maar zijn er nergens kanalen,satelieten, providers te zien...lege bladzijdes, er is wel degelijk communicatie want ik kan daar d.m.v. de "software" afstandsbediening zappen...mijn vu+ Duo reageerd daar op.

Heb gezocht in de wiki...maar vind nergens dezelfde schermlayout als bij mij.