Jump to content


forsurh

Member Since 26 Nov 2013
Offline Last Active 24 Jul 2020 06:37
-----

Posts I've Made

In Topic: Release 7.1 op Vu+ Solo eerste generatie

18 November 2019 - 16:40

De Solo die ik gebruik is geen zapper. Het probleem is nu opgelost door de stekker eruit en hd en solo opnieuw op te starten. In het verleden met 4.0 ook wel eens last van gehad, maar waar dit wegkomt weet ik dus niet.

Op het moment dat dit gebeurd kan ik niet meer live pauzeren, geen opgenomen bestanden afspelen, zowel van NAS als aangesloten USB hd. Maar dit is iig de workaround. Via AB opnieuw opstarten werkt dan dus niet. Geen groot probleem overigens.

Vastlopen op de feed gebeurt wanneer ik downloaden bij applicaties kies. De lijst met settings, picons etc verschijnt niet en ik zie slechts een pip met het wieltje draaien. Pas na een reset met AB kan ik het nogmaals proberen en dan laadt hij wel.

Nogmaals, niet onoverkomelijk, voor dagelijkse tv werkt alles ok.

In Topic: Release 7.1 op Vu+ Solo eerste generatie

17 November 2019 - 22:10

Op dit moment heb ik 7.1 erop staan. Werkt over het algemeen goed op de volgende puntjes na die ik tegenkwam:

 

-Aangesloten USB HD wordt wel op opgenomen, echter kan het programma niet afspelen. Ook eerdere opgenomen programma's lukt niet welke met versie 4.0 zijn opgenomen.

 

-Installeren van zenderlijsten verloopt niet vlekkeloos. Bleef 'rommel' van de oude lijst ook tegenkomen. Misschien had dit te maken met de overgang van 4.0 naar 7.1 Nieuwe lijsten heb ik geinstalleerd via de feed in 7.1 Na een update met dreamboxeditor was dit opgelost.

 

-Applicaties downloaden loopt af e toe vast.

 

 

Dus nog wat werk aan de winkel.....


In Topic: Release 7.1 op Vu+ Solo eerste generatie

12 November 2019 - 15:35

Helder! Bedankt zover en ik meld me wel even weer....


In Topic: Release 7.1 op Vu+ Solo eerste generatie

12 November 2019 - 15:27

Ja, die heb ik er nog op staan. Backuppen op een stick neem ik aan.....

 

Backupsuite zit dus ook in 7.1 of 7.2, zodat je daarvan uit terug kan? Ik ga er niet van uit overigens aangezien de PLi image altijd goed bevalt.