Jump to content


peter38

Member Since 2 Sep 2008
Offline Last Active 12 Oct 2016 13:48
-----

Posts I've Made

In Topic: oscam client settings fine tunen

30 June 2015 - 10:46

 

Die cooldown instelling werkt perfect ik had hem ook al inmiddels, maar zo gauw je 1 of 2 opnames hebt lopen dan is het zappen hopeloos.

 

 

 

 

 

 

Ook dit gedrag zie ik.. Gebruik ik cccam, kan ik zappen wat ik wil zonder haperingen, ook tijdens opnames, zonder dat het beeld op zwart gaat (strafmodus). Dit moet met oscam toch ook gewoon mogelijk zijn??


In Topic: oscam client settings fine tunen

29 June 2015 - 18:21

Oeps... Ik zie nu dat het plaatsen van configs niet op prijs wordt gesteld. Maar... Is een softcam niet randvoorwaardelijk voor (CanalDigitaal) TV kijken op een Enigma2 ontvanger?? In ieder geval gaat het lastig zonder.

Daarnaast is het forum waarnaar verwezen wordt, achter een portaal geplaatst, en als ik me niet vergis (heb geen toegang meer) niet geschikt voor 'Noobs' zoals ik.

Kortom: ik begrijp de vraag om hulp!


In Topic: oscam client settings fine tunen

29 June 2015 - 17:49

Ik herken de ervaringen van Satlutser en JosJansen. Ik heb korte tijd Oscam direct uit de feed gebruikt. Inderdaad gebeurd het bij zappen regelmatig dat er een seconde of 10 gewacht moet worden op beeld.

Na lezen in de diverse fora, heb ik de volgende regel toegevoegd in het oscam.server bestand:

 

 

cooldown = 30,600

Dit scheelt aanzienlijk maar lost het probleem niet op. Omdat ik er niet te veel tijd in wil steken, maar gewoon TV wil kijken, ben weer terug naar CCcam 2.3. Nu met een prio file (zolang als het duurt..).

 

 

 

 


In Topic: chrome android gaat naar verkeerde website

13 October 2014 - 12:05

Ook al gemerkt vanochtend vroeg in de trein. Mijn android (stock!) browser gaat naar bovengenoemde site..