Jump to content


pgmpli

Member Since 23 Jul 2014
Offline Last Active Yesterday, 17:09
-----

Topics I've Started

Auto Update

29 January 2024 - 17:59

Even peilen of dit idee levensvatbaar is, namelijk dat de ontvanger uit zichzelf kijkt of er updates zijn en deze vervolgens ook installeert.

Ik denk dat dan zou gebeuren op een door de gebruiker ingesteld uur (in de nacht ...), dus hij ontwaakt om 5.00h, checkt op updates, zijn die er dan worden ze ge installeert, en doet een reboot, evt gaat ie dan ook terug naar zijn laatste stand-by stand.

 

Is dit te realiseren, is het nuttig, het voordeel zou zijn dat je steeds de recentste versie klaar gebruik krijgt in de dag/avond.

 


SSD Trim

4 January 2024 - 20:13

SSD in een Enigma 2 ontvanger, moet ik iets doen om Trim actief te maken, staat dit standaard aan, wanneer wordt het dan uitgevoerd.

E.v.t een plug-in, als die bestaat.


AB Pulse 4K UHD PVR TWIN

9 December 2023 - 20:12

Heeft iemand ervaring met deze ontvanger, ik overweeg de aanschaf nu mijn Ultimo 4K geen beeld meer geeft (en geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn).

 

s-l400.jpg

 

s-l1600.jpg

 

ab-pulse-4k_8.jpg

 

 


Gezocht voor Ultimo 4K

30 November 2023 - 10:20

1 moederbord in goede werkende uitvoering.

E.v.t een adres waar deze te bestellen is.

 

 


TV Vlaanderen verwent

25 August 2023 - 09:27

In September blijkbaar alweer de nodige beperkingen (kaart), en dan de prijs omhoog, zo verwen je klanten dus. :huh:

 

Wij vinden het belangrijk dat jij steeds van de beste kijkervaring geniet. Met je abonnement heb je niet alleen toegang tot meer dan 50 zenders, maar ook gratis gebruik van interactieve functies zoals de TV VLAANDEREN-applicatie, de Smart TV-app en Restart & Replay.

Helaas moeten we vanwege stijgende kosten onze huidige tarieven aanpassen. Maar maak je geen zorgen, we willen je nog steeds al dit entertainment aanbieden tegen de meest voordelige prijs.


Dus, wat verandert er concreet voor jou?

Om je die geweldige ervaring te kunnen blijven bieden, zal de prijs van je abonnement met €1 per maand worden verhoogd. Je kunt de nieuwe prijs vinden op de eerstvolgende aanrekening of incasso voor de abonnementsperiode na 1/10/2023.

Deze prijsverhoging is in lijn met de huidige prijsinflatie.