Jump to content


Photo

OpenPLI 3.0 ?

PLI

  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#1 dylantje

  • Senior Member
  • 2,367 posts

+19
Neutral

Posted 21 May 2012 - 16:45

Kwam dit tegen???
Er zijn mensen die er meer van weten?? op een ander forum...

Klik

Is het nu 3.0?
Of wat gaat het worden?

Misschien de verschillen hier???
Een how to?

Mut@nt HD51 with PLi 7.2 release - Cccam, PLi HD skin, HDD-1,5TB, USB DVB-T,4GB usb backupsuite. AB: harmony smartcontrol 

XTrend ET6500 with PLi 7.2 release - PLi HD skin, Stream remote, 2GB usb backupsuite. AB: Harmony 650 , 1x zgemma h2h with Cccam.

Met een USB Dvb-T Triax 78cm, 2x ALPS quatro LNB /19,2 en 23,5, SAB GSO-multiswitch: 4 sat. in 12 out. 

 


Re: OpenPLI 3.0 ? #2 Roodkapke

  • Senior Member
  • 5,782 posts

+29
Good

Posted 21 May 2012 - 17:16

Het komt wanneer het klaar is.
Je moet opnieuw flashen.
Verschillen, bijna geen.

Re: OpenPLI 3.0 ? #3 zeeteefje

  • Senior Member
  • 1,448 posts

+23
Neutral

Posted 21 May 2012 - 17:35

Ho, Pli 3. Stress.. ben ik weer de laatste... waar kan ik 'm downloaden...zie niks....stress ...ik mis vast iets...stress..

"het komt wanneer het klaar is" :D

Re: OpenPLI 3.0 ? #4 dylantje

  • Senior Member
  • 2,367 posts

+19
Neutral

Posted 21 May 2012 - 17:49

Het komt wanneer het klaar is.
Je moet opnieuw flashen.
Verschillen, bijna geen.


Gelukkig... :unsure:
Ben blij dat het komt als het klaar is.... :wub:
Want al dat haasten.......... :angry:

Mut@nt HD51 with PLi 7.2 release - Cccam, PLi HD skin, HDD-1,5TB, USB DVB-T,4GB usb backupsuite. AB: harmony smartcontrol 

XTrend ET6500 with PLi 7.2 release - PLi HD skin, Stream remote, 2GB usb backupsuite. AB: Harmony 650 , 1x zgemma h2h with Cccam.

Met een USB Dvb-T Triax 78cm, 2x ALPS quatro LNB /19,2 en 23,5, SAB GSO-multiswitch: 4 sat. in 12 out. 

 


Re: OpenPLI 3.0 ? #5 theparasol

  • Senior Member
  • 4,141 posts

+196
Excellent

Posted 21 May 2012 - 18:40

Opschieten jongens, ik heb wel haast ;)

Re: OpenPLI 3.0 ? #6 Carl

  • Senior Member
  • 367 posts

+8
Neutral

Posted 21 May 2012 - 19:00

Opschieten jongens, ik heb wel haast ;)


Als je heelveel haast hebt dan kan je zelf de image bouwen. :)
Clone de git en bouwen van de image gaat op dezelfde manier als openpli 2.1
XP1000, Clarketech CT9000 and a VU+ duo

Re: OpenPLI 3.0 ? #7 theparasol

  • Senior Member
  • 4,141 posts

+196
Excellent

Posted 21 May 2012 - 19:04

Is me te veel werk, en er is een beslist een goede reden voor dat kant en klaar images nog niet public beschikbaar gemaakt worden.
Ik wacht wel op de official release :P

Re: OpenPLI 3.0 ? #8 hemertje

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 33,108 posts

+117
Excellent

Posted 21 May 2012 - 22:12

verwacht geen nieuwe features in enigma2
het betreft voornamelijk een geupdate bouwomgeving

zie ook andere (engelstalige) draadjes hierover

on the Glassfibre 1GB DVB-C...


Re: OpenPLI 3.0 ? #9 Anzo

  • Senior Member
  • 294 posts

+5
Neutral

Posted 21 May 2012 - 22:18

Ik had stilletjes gehoopt dat jullie wat met Dooble zouden kunnen als webbrowser in een nieuwe release van OpenPli ( http://dooble.sourceforge.net/ ).

Groet, André

apparatuur: Gigablue UHD Quad 4K, Quad Plus, Gigablue Ultra UE, Gigablue X3, Dreambox 8000, Opticum X406, Humax Freesat & Pace Sky+ Box

ontvangst: 5 west, 1 west, 5 oost, 7 oost, 9 oost, 13 oost, 16 oost, 19 oost, 23 oost, 28 oost via o.a. Big Bisat

smartcards: Sky UK FTV, Ziggo TV Royaal (via OScam)


Re: OpenPLI 3.0 ? #10 Henksat

  • Senior Member
  • 14,827 posts

+48
Good

Posted 21 May 2012 - 22:48

verwacht geen nieuwe features in enigma2
het betreft voornamelijk een geupdate bouwomgeving


En hou er rekening mee dat de 1e beta`s nog echt beta zijn met mogelijk nog veel te fixen.
We laten ons wel horen wanneer ze goed zijn, er is dan wel een nieuwe flash nodig, updaten naar 3.0 gaat dus niet.

Re: OpenPLI 3.0 ? #11 Henksat

  • Senior Member
  • 14,827 posts

+48
Good

Posted 21 May 2012 - 22:49

Is me te veel werk, en er is een beslist een goede reden voor dat kant en klaar images nog niet public beschikbaar gemaakt worden.


Er is ook een goede reden, ze zijn er nog niet.... :P

Re: OpenPLI 3.0 ? #12 ad57

  • Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 22 May 2012 - 09:52

what dm 800 pvr:

Re: OpenPLI 3.0 ? #13 digiben

  • Member
  • 45 posts

+1
Neutral

Posted 22 May 2012 - 11:39

Ik had hem er eens in gegooid en zag wel dat we van de zwevende pinguïnvoetjes af zijn

http://openpli.org/f...logo-irritatie/

Draait goed...al zitten er nog een hoop dingen wat je zelf moet instaleren zoals mgcamd en libcrypto etc...

Groetjes Ben ;-)

Re: OpenPLI 3.0 ? #14 radxnl

  • Senior Member
  • 1,527 posts

+57
Good

Posted 22 May 2012 - 12:01

ja, we've killed the pinguins ;)

en wbt die libcrypto ;) thanx voor de tip

groeten

Re: OpenPLI 3.0 ? #15 dylantje

  • Senior Member
  • 2,367 posts

+19
Neutral

Posted 22 May 2012 - 15:47


verwacht geen nieuwe features in enigma2
het betreft voornamelijk een geupdate bouwomgeving


En hou er rekening mee dat de 1e beta`s nog echt beta zijn met mogelijk nog veel te fixen.
We laten ons wel horen wanneer ze goed zijn, er is dan wel een nieuwe flash nodig, updaten naar 3.0 gaat dus niet.


Dat hoor ik graag een beta die echt beta is, en als ie alleen beta is dan pas flashen..
kan ik het doen als de bazen in huis er niet zijn....
:wub: :wub: :wub:

Mut@nt HD51 with PLi 7.2 release - Cccam, PLi HD skin, HDD-1,5TB, USB DVB-T,4GB usb backupsuite. AB: harmony smartcontrol 

XTrend ET6500 with PLi 7.2 release - PLi HD skin, Stream remote, 2GB usb backupsuite. AB: Harmony 650 , 1x zgemma h2h with Cccam.

Met een USB Dvb-T Triax 78cm, 2x ALPS quatro LNB /19,2 en 23,5, SAB GSO-multiswitch: 4 sat. in 12 out. 

 


Re: OpenPLI 3.0 ? #16 cobus

  • Senior Member
  • 4,363 posts

+60
Good

Posted 22 May 2012 - 16:22

Met autobackup is die in ongeveer 5 minuten weer online dus ze hoeven niks te missen.

ik heb hem er ook op gehad en werkt goed wat ik ervan merk.

Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

MAXYTEC MULTIBOX

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: OpenPLI 3.0 ? #17 digiben

  • Member
  • 45 posts

+1
Neutral

Posted 22 May 2012 - 16:40

Draait heerlijk hoor ...hij gaat er ook niet meer af :-))

Alleen je moet zelf (als je dan mgcamd gebruikt voor softcam) mgcamd er op zetten via ftp/telnet....en de libcrypto zat er niet bij.

Dus daarna gaat die als een speer...had hier alles in 5 minuten er op en draaien met oscam en de kaartjes

Groetjes Ben ;-)

Re: OpenPLI 3.0 ? #18 zzzzzz

  • Senior Member
  • 106 posts

0
Neutral

Posted 22 May 2012 - 18:26

Wat ik mij afvraag : in de huidige OpenPLi 2.1 is er een limiet qua filesysteem, zeker ?
Dat je geen harddisken groter dan 2Tb kunt gebruiken ?
Ik veronderstel dat die limiet weg is met de nieuwe OpenPLi 3.0 ?

Re: OpenPLI 3.0 ? #19 dylantje

  • Senior Member
  • 2,367 posts

+19
Neutral

Posted 22 May 2012 - 18:26

.en de libcrypto zat er niet bij.

Groetjes Ben ;-)


en wa mag da weeze dan???

Mut@nt HD51 with PLi 7.2 release - Cccam, PLi HD skin, HDD-1,5TB, USB DVB-T,4GB usb backupsuite. AB: harmony smartcontrol 

XTrend ET6500 with PLi 7.2 release - PLi HD skin, Stream remote, 2GB usb backupsuite. AB: Harmony 650 , 1x zgemma h2h with Cccam.

Met een USB Dvb-T Triax 78cm, 2x ALPS quatro LNB /19,2 en 23,5, SAB GSO-multiswitch: 4 sat. in 12 out. 

 


Re: OpenPLI 3.0 ? #20 Carl

  • Senior Member
  • 367 posts

+8
Neutral

Posted 22 May 2012 - 18:29

Wat ik mij afvraag : in de huidige OpenPLi 2.1 is er een limiet qua filesysteem, zeker ?
Dat je geen harddisken groter dan 2Tb kunt gebruiken ?
Ik veronderstel dat die limiet weg is met de nieuwe OpenPLi 3.0 ?


Ik gebruik in openpli 2.1 een 3TB disk in 1 partitie. Geformateert met parted en GPT table werkt gewoon goed.
XP1000, Clarketech CT9000 and a VU+ duo





Also tagged with one or more of these keywords: PLI

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users