←  [NL] Gebruikersondersteuning

Forums

»

automtisch backup plugin

cobus's Photo cobus 11 Sep 2013

Deze plugin werkt niet met een USB hdd aan de et5000 hij zegt wel dat hij flashed maar doet het gewoon niet komt dat door dat hij de hdd als usb ingesteld is en niet gewoon als hdd ?

Quote

Tech's Photo Tech 11 Sep 2013

Kan je ook eens kijken hoe die schijf, direct na het flashen, gemount wordt?
Quote

cobus's Photo cobus 11 Sep 2013

ja als media/usb en dat heb ik ook aangeven in de plugin.

Quote

cobus's Photo cobus 11 Sep 2013

Iemand al enig idee om het op te lossen ?

 

Ik snap sowieso niet waarom een externe schijf als usb wordt aangezien en niet gewoon als hdd maar dat zal te maken moeten hebben met andere boxxen wie wel een hdd erin kunnen zetten denk ik.

Quote

pieterg's Photo pieterg 11 Sep 2013

Ik snap sowieso niet waarom een externe schijf als usb wordt aangezien en niet gewoon als hdd

Om te voorkomen dat als bijv een usb stick eerder wordt gezien dan een interne hdd, dat die stick dan hdd gaat heten, en de hdd noodgedwongen op sdb gemount wordt.

Voor zover ik mij herinner kon dat op sommige boxen gebeuren, vermoedelijk op een7025, waar de sata drivers als modules geladen worden. Dat was volgens mij de reden om dit zo te doen.
Quote

cobus's Photo cobus 12 Sep 2013

Verder werkt de plugin goed op mijn et9000 ik heb gisteren ff getest met een schone image en de auto backup functie werkt dan ook gewoon met die schone image ik vind het wel makkelijk + dat hij erg snel is met het erop zetten van de image (sneller dan de gebruikelijke usb methode)

Quote