Jump to content


Photo

display toont booting, maar box werkt

et9x00

  • Please log in to reply
27 replies to this topic

Re: display toont booting, maar box werkt #21 Alain_sat

  • Senior Member
  • 631 posts

+1
Neutral

Posted 7 May 2015 - 09:09

Ik ben blij dat ik niet de enige ben, en wacht op verbetering om opnieuw te flashen. 

Ik gebruik al jaren PLi-HD


Edited by Alain_sat, 7 May 2015 - 09:10.

ET9000 en XP1000 VU+ Duo met OpenPli, veruit de beste decoder die ik de laatste jaren gekocht heb.
 


Re: display toont booting, maar box werkt #22 cobus

  • Senior Member
  • 4,520 posts

+63
Good

Posted 7 May 2015 - 09:54

heb hier ook een et9000 en heb nergens last van hebben jullie niet toevallig een keer een ander xml geprobeerd ?


Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

MAXYTEC MULTIBOX

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: display toont booting, maar box werkt #23 Alain_sat

  • Senior Member
  • 631 posts

+1
Neutral

Posted 7 May 2015 - 10:11

Neen


ET9000 en XP1000 VU+ Duo met OpenPli, veruit de beste decoder die ik de laatste jaren gekocht heb.
 


Re: display toont booting, maar box werkt #24 cobus

  • Senior Member
  • 4,520 posts

+63
Good

Posted 7 May 2015 - 10:45

of exotische skin ?


Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

MAXYTEC MULTIBOX

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: display toont booting, maar box werkt #25 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 25,514 posts

+301
Excellent

Posted 7 May 2015 - 11:16

En ook al eens volledig vers geflasht zonder restore van een backup zoals al eens geadviseerd is? Ik begrijp het namelijk ook niet. Verschillende keren een 9000 onder handen gehad en geen enkel probleem.


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.


Re: display toont booting, maar box werkt #26 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 32,714 posts

+349
Excellent

Posted 7 May 2015 - 11:57

Indien er niet met de /usr/share/enigma2/skin_display.xml is 'gespeeld' en je hebt er ook last van als er een schone flash, zonder backup, overheen gedraaid hebt, kunnen we uitsluiten dat het een software issue is, en dus kunnen wij er niets aan bijdragen.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: display toont booting, maar box werkt #27 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 46,681 posts

+534
Excellent

Posted 7 May 2015 - 14:13

Niet te vergeten /etc/enigma2/*skin*xml


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: display toont booting, maar box werkt #28 Alain_sat

  • Senior Member
  • 631 posts

+1
Neutral

Posted 8 May 2015 - 07:46

Ik gebruik gewoon PLIhd, ik ben zo geen skin fan en verander dat bijna nooit.

Ik zal nogmaals een flash pogen zonder autobackup.


ET9000 en XP1000 VU+ Duo met OpenPli, veruit de beste decoder die ik de laatste jaren gekocht heb.
 






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users