Jump to content


Photo

Geen EPG meer

epg et8000

  • Please log in to reply
41 replies to this topic

Re: Geen EPG meer #21 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 15:04

@WanWizzard

 

Je EPG doet het niet meer omdat de sources zijn veranderd

Geloof ik best, maar wat wordt hier bedoeld met sources. Welke? Wat is de XZ versie?

 

Momenteel heb ik beide XMLTVimport plug-ins verwijderd en ga ze nu opnieuw installeren.

Heb de et8000 even opnieuw opgestart. Maar vind nu de plug-ins niet.

 

Pff, wat ben ik toch een klungel.

 

Ik ga maar eens openpli-4.0-beta-et8000-20170927_usb flashen


Edited by kostenzer, 8 October 2017 - 15:06.

Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #22 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,137 posts

+449
Excellent

Posted 8 October 2017 - 15:09

Vergeet dan niet eerst jouw Oscam en/of CCcam config files te saven ergens.

Dit heeft niets met EPG te maken, maar alles dat ie Uw kaartje niet meer leest.

 

Willy


Edited by doglover, 8 October 2017 - 15:10.

~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Geen EPG meer #23 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 56,610 posts

+1,178
Excellent

Posted 8 October 2017 - 15:36

Heeft die plugin een nederlandse vertaling waarbij "Sources" is vertaald naar "Bronnen" of zo? Ik doe niks in het Nederlands, maar ik vermoed dat het zo iets is.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active very often anymore.


Re: Geen EPG meer #24 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,137 posts

+449
Excellent

Posted 8 October 2017 - 15:45

Ja dus.

 

Willy

Attached Files


~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Geen EPG meer #25 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 15:49

Ik heb vandaag al veel plugins voorbij zien komen. Ik heb nu openpli-4.0-beta-et8000-20170927 geïnstalleerd.  Ik vind die ellenlange lijst met plug-ins niet meer. Ook zie ik dat er net een nieuw image verschenen is.

Ik denk dat ik het hier eerst moet zoeken:

Attached File  epg 9.JPG   122.37KB   2 downloads

 

welke moet ik hebben? of allemaal?


Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #26 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,137 posts

+449
Excellent

Posted 8 October 2017 - 15:58

Dat is settinglist voor EIT en andere EPG.  Die moet je niet hebben.

 

XMLTVimport installeren via Menu - Apllicaties dan Groene toets drukken (installeren)

De tab extensions openen en naar beneden scrollen.

 

XMLTVimport

en

XMLTVimport-rytec installeren.

 

Willy


Edited by doglover, 8 October 2017 - 15:58.

~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Geen EPG meer #27 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 56,610 posts

+1,178
Excellent

Posted 8 October 2017 - 16:12

Dat is geen nieuwe image, dat is de OpenPLi 4 final. Als je vanaf nu een beta update wordt die vanzelf final. ;)


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active very often anymore.


Re: Geen EPG meer #28 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 16:27

Ik denk dat ik jullie van de straat moet houden, dus we gaan verder.

 

Attached File  epg 10.JPG   86.47KB   2 downloads

De softcam kan ik niet meer kiezen/installeren, maar hij doet het wel.

 

Attached File  epg 11.JPG   92.6KB   2 downloads

Een scherm terug en de grootte van het lettertype verandert.

 

Attached File  epg 12.JPG   143.8KB   2 downloads

en hoe nu verder om XMLTVimport te vinden?


Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #29 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 16:37

Ik kwam niet meer in vorige thread

Attached File  epg 13.JPG   104.8KB   4 downloads

 

Het is gelukt met het installeren.

Alleen een opmerking. De items hierboven, kan er geen uitleg gegeven worden waar ie indeling voor dient, waar elk onderdeel voor dient?

 

Ik krijg de melding, geen actieve epg bronnen, niets te doen.

 

Had ik aan het begin van het verhaal ook al.


Edited by kostenzer, 8 October 2017 - 16:39.

Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #30 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,137 posts

+449
Excellent

Posted 8 October 2017 - 16:38

Je zult ook nog een softcam moeten installeren.  Wat gebruikte je voordien CCcam of Oscam?

 

 

Voor XMLTVimport:

 

ga naar Extensions, en scroll down helemaal naar beneden.

 

 

Willy


Edited by doglover, 8 October 2017 - 16:39.

~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Geen EPG meer #31 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 17:25

Hallo doglover.

 

In post #28 zag je dat ik geen softcam kon kiezen. Ondanks dat deed hij het toch. Ik kan er nog steeds geen kiezen, maar daar maak ik me geen zorgen om. Hij doet het.

Aanvankelijk kon ik maar een paar plugins vinden en daarna #28 uiteindelijk alles.

Na het activeren / installeren van XMLTVimport en dan maar handmatig de epg installeren lukte aanvankelijk ook niet. Nu pakweg anderhalf uur later is alles bijna prima in orde.

Ik krijg de indruk dat ik veel meer geduld moet hebben. E.e.a. laadt en installeert niet direct.

 

Alleen de zenders die het toen wel deden doen het nu niet meer. Alleen npo 1,2 en 3

Toch maar via softcam ze installeren?


Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #32 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 56,610 posts

+1,178
Excellent

Posted 8 October 2017 - 17:30

Op de kabel bij Ziggo zijn NPO 1, 2 en 3 niet versleuteld, die doen het dus ook zonder kaart.

 

Gewoon CCcam installeren, die doet het direct met Ziggo, en heeft geen aanvullende config nodig, bij Oscam is dat wel het geval, en dus complexer.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active very often anymore.


Re: Geen EPG meer #33 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,137 posts

+449
Excellent

Posted 8 October 2017 - 17:31

Welke softcam gebruikte je hiervoor?

En heb je nog the config files voor deze Softcam?

 

Ziggo heeft een softcam nodig.  En afhankelijk van welke kaartje je heb moeten er wat waarden ingevuld worden in de Softcam.

Ik heb zelf geen Ziggo.  Dus kan ik daar ook niet bij helpen.

Dus hoop ik dat je nog de config files van uw softcam ergens hebt.

 

Willy

 

PS; Ik zie net dat WanWizard mij voor was.  Dus gewoon CCcam installeren - Op dezelfde manier als je XMLTVimport geinstalleerd hebt maar nu onder de heading Softcam.


Edited by doglover, 8 October 2017 - 17:48.

~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Geen EPG meer #34 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 18:05

Nou eindelijk kon ik cccam installeren.

Geen gegevens hoeven in te geven en toch doet hij het. Waar hij die gegevens na de nieuwe installatie vandaan heeft weet ik niet.

Maar hier zijn al wat instellingen onder het scherm te zien

 

Attached File  epg 14.JPG   315.57KB   4 downloads

 

Hij doet het en ik wil iedereen bedanken die op mijn beginnersvragen geantwoord heeft.

Heb veel geleerd.

 

Nu snel een backup maken.

 

Bedankt


Edited by kostenzer, 8 October 2017 - 18:05.

Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #35 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 56,610 posts

+1,178
Excellent

Posted 8 October 2017 - 20:44

CCcam heeft geen gegevens nodig, die werkt "uit de doos".


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active very often anymore.


Re: Geen EPG meer #36 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 21:01

Aha!


Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #37 catastrofus

  • Senior Member
  • 2,858 posts

+34
Good

Posted 8 October 2017 - 21:05

Niet helemaal. Bij ziggo heb je wel in de /etc/CCcam.cfg (ik althans wel toendertijd) de "TRY ALL CHIDS" nodig.


2 x ultimo4k (dvb-c fbc + 1 dvb-s2) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: Geen EPG meer #38 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 56,610 posts

+1,178
Excellent

Posted 8 October 2017 - 21:23

Als dat zo is, dan zal dat in de default config staan. Die is zo gemaakt dat de meeste kaarten het zonder verdere configuratie gewoon doen.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active very often anymore.


Re: Geen EPG meer #39 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 56,610 posts

+1,178
Excellent

Posted 8 October 2017 - 21:34

Dan kan, maar dat wil je natuurlijk niet. Wat je kunt doen is de oude "deprecated" maken, en definieren dat deze vervangen wordt door een andere, en dan wisselt het bij een update automatisch. Maar hoe moet ik even uitzoeken als ik tijd heb.

 

Aangepast in 6.0-rc en develop. De plugin heet vanaf nu "epgimport". Laat de vragen nu maar komen ("kan xmltvimport niet meer vinden"). ;)


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active very often anymore.


Re: Geen EPG meer #40 Bram55

  • Senior Member
  • 750 posts

+13
Neutral

Posted 9 October 2017 - 08:24

 

Dan kan, maar dat wil je natuurlijk niet. Wat je kunt doen is de oude "deprecated" maken, en definieren dat deze vervangen wordt door een andere, en dan wisselt het bij een update automatisch. Maar hoe moet ik even uitzoeken als ik tijd heb.

 

Aangepast in 6.0-rc en develop. De plugin heet vanaf nu "epgimport". Laat de vragen nu maar komen ("kan xmltvimport niet meer vinden"). ;)

 

 

Dan had je die toch "EPGImport  (XMLTV)" kunnen noemen?







2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users