Jump to content


Photo

Geen EPG meer

epg et8000

  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#1 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 7 October 2017 - 15:34

Een paar dagen geleden merkte ik dat de epg er nog maar voor een paar dagen in stond. Vandaag was het helemaal leeg.

Op de TV staat er alles in.

Dus aan de slag:

De instellingen, waar net als aan alles niets veranderd is, bij mijn weten.

Instellingen gecontroleerd. Mij lijkt alles inorde:

Attached File  epg 1.JPG   158.95KB   9 downloads

Epg import starten.

Attached File  epg 2.JPG   74.2KB   10 downloads

En dan blijkt dat er niets in de zenderlijst te zien is:

Attached File  epg 3.JPG   136.1KB   8 downloads

En natuurlijk in de epg ook niet.

Attached File  epg 4.JPG   118.76KB   8 downloads

 

Wie kan me vertellen waar het fout gaat?


Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #2 hulkman

  • Senior Member
  • 587 posts

+5
Neutral

Posted 7 October 2017 - 16:29

Bronnen misschien opnieuw laden en activeren.
Dus applicatie xmltv raytec weggooien en opnieuw uit de feed laden en daarna de gewenste bronnen opnieuw kiezen (blauwe knop foto 1)

Verstuurd vanaf mijn SM-A310F met Tapatalk

Re: Geen EPG meer #3 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 7 October 2017 - 16:50

Hallo Hulkman,

Helaas geen resultaat/verbetering


Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #4 Bram55

  • Senior Member
  • 750 posts

+13
Neutral

Posted 7 October 2017 - 17:44

Blauwe knop indrukken en de bronnen selecteren. Dat is onlangs gewijzigd.



Re: Geen EPG meer #5 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 7 October 2017 - 19:46

Ondertussen heb ik, omdat het niet hielp, een backup terug gezet.

Typisch, timer is niet veranderd.

Ook nu geen EPG import.


Edited by kostenzer, 7 October 2017 - 19:47.

Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #6 catastrofus

  • Senior Member
  • 2,858 posts

+34
Good

Posted 7 October 2017 - 20:29

Heb je dit https://forums.openp...e-8#entry778210 gevolgd? Dus inclusief restart?


2 x ultimo4k (dvb-c fbc + 1 dvb-s2) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: Geen EPG meer #7 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 7 October 2017 - 21:32

Nou nee.  Naast het feit dat ik niet in de Engelse fora kijk omdat ik mijn handen vol heb aan de Nederlandse terminologie zou Update of the XMLTV sources bij mij echt gen belletjes doen rinkelen.

Maar nu je me er op wijst zal ik er me morgen in verdiepen.

 

Alvast bedankt.

Morgen meer.


Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #8 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,137 posts

+449
Excellent

Posted 8 October 2017 - 10:07

Voer eens een update van het image uit. 

 

Alternatief: 

 

Verwijder de plug-ins XMLTVimport en XMLTVimport-rytec via het Menu - Applicaties

Installeer de nieuwe versie van XMLTVimport en XMLTVimport-rytec.

Herstart enigma2

 

Start EPGimport, en herselcteer de sources.

 

Willy


~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Geen EPG meer #9 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 11:42

Ik word gek.

Gisteren nog kon ik in webif komen door het ip adres in de adresbalk van de browser in te geven. Ik wilde mijn plug-ins laten zien. Lukt gewoon niet meer. Ik krijg dit:

 

Attached File  epg5.JPG   105.46KB   4 downloads

 

Maar dan maar overtypen.

In het Openwebif configuratiescherm staat:

 

Openwebinterface ingeschakeld                                          ja

Toon de naam van de box in de kopOh?                              ja

Gebruik eigen naam voor de box?                                     nee

HTTP poort                                                                     00080

HTTP autentificatie inschakelen                                        nee

HTTPS inschakelen                                                           nee

Zender slim anders benoemen voor XBMC                       nee

Voeg zendernaam toe aan streaminformatie                        ja

 

Met de informatie op de onderste regel zou in de adresbalk 192.168.1.9:80 moeten komen. Als ik dat doe verdwijnt die :80 direct.

 

Nu eindelijk naar de opmerking van doglover

In de pluginbrowser staan:

 

Audio Sync Setup

AutoBackup

Backupsuite

EPGImport

EPGRefresh

Mediascanner

Mediaspeler

OSD setup positie

Open uitzending gemist

OpenWebif

Slideshow

Softwarebeheer.

 

de plug-ins XMLTVimport en XMLTVimport-rytec kan ik hier niet vinden, of zit ik fout?

 

 


Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #10 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 56,610 posts

+1,178
Excellent

Posted 8 October 2017 - 12:05

Bug in de webif, zou inmiddels al opgelost moeten zijn, dus even updaten moet helpen.

 

De importer heet "EPGImport" in de plugin lijst, inderdaad wel wat verwarrend.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active very often anymore.


Re: Geen EPG meer #11 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,137 posts

+449
Excellent

Posted 8 October 2017 - 12:43

Dan is dat onlangs veranderd.   In mijn geheugen staat gegrift dat in OpenPLi deze plug-in XMLTVimport heet.  In de OE-A images heette deze plug-in al langer EPGimport.

Zal het even nakijken, en eventueel de informatie updaten op mijn harde schijf (of is het een floppy) in mijn hoofd.

 

Willy


Edited by doglover, 8 October 2017 - 12:46.

~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Geen EPG meer #12 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,137 posts

+449
Excellent

Posted 8 October 2017 - 12:53

Nagekeken.  En het verhaal is iets genuanceerder.

 

In de lijst die je krijgt met Menu - Applicaties staat inderdaad de plug-in als EPGimport. 

Maar als je plug-ins wilt verwijderen of installeren moet je via de rode knop voor verwijderen en de groene knop voor installeren naar de selectielijst gaan.

In deze lijsten staat de plug-in onder de naam XMLTVimport in de extensions tab.

 

Is idd verwarrend.

Misschien een reden om dit eens aan te passen in het bitbake recept?

 

Willy


Edited by doglover, 8 October 2017 - 12:57.

~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Geen EPG meer #13 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 56,610 posts

+1,178
Excellent

Posted 8 October 2017 - 13:21

Ja, de package heet anders dan de plugin, daar waren al eerder opmerkingen over gemaakt.

 

Dat kan aangepast worden, maar eenvoudig is anders, als het voor bestaande gebruikers moet blijven werken. Daar moet ik nog eens induiken dan.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active very often anymore.


Re: Geen EPG meer #14 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 13:24

Nou dit zijn de gegevens van mijn et8000, op dit moment.

Attached File  EPG 6.JPG   146.81KB   3 downloads

 

De ziggo kaart werkt ook al niet meer, dwz ik kan alleen ned 1,2 en 3 zien, meer niet.

Zou het zin hebben om met openpli-4.0-beta-et8000-20170927_usb.zip aan de slag te gaan?

 

Dit alles kost me nu veel tijd. Tijd die ik nu niet heb. Maar ik wil straks wel opnamen maken.

Achteraf zeg je dan, weer veel geleerd.


Edited by kostenzer, 8 October 2017 - 13:25.

Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #15 littlesat

  • PLi® Core member
  • 52,584 posts

+595
Excellent

Posted 8 October 2017 - 13:30

Is oscam of cccam dan wel altijd? (Lang blauw)?

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Geen EPG meer #16 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,137 posts

+449
Excellent

Posted 8 October 2017 - 13:49

Ja, de package heet anders dan de plugin, daar waren al eerder opmerkingen over gemaakt.

 

Dat kan aangepast worden, maar eenvoudig is anders, als het voor bestaande gebruikers moet blijven werken. Daar moet ik nog eens induiken dan.

 

Ik zeg zo maar iets: kun je de plug-in niet onder beide namen op de feed zetten?

Dat heeft ook zo zijn nadelen, besef ik.

 

Willy


~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Geen EPG meer #17 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 14:37

@littlesat:

 

 

Is oscam of cccam dan wel altijd? (Lang blauw)?

 

Deze terminologie gaat boven mijn pet. Verduidelijkt dit wat?
Attached File  epg 7.JPG   112.52KB   5 downloads

 

Valt wat op?

Ik heb een oud image teruggezet en webif doet het weer. Krijg ook weer alle zenders, alleen epg lukt nog steeds niet.

Ook krijg ik mijn oude timers niet zichtbaar. Zelfs als ik het oude timerfile (timers.xml) wis, blijven de oude gegevens in de timer zichtbaar.

 

Ik heb al eens gehoord dat ik iets tijdelijk moet uitschakelen, maar enig idee waar ik daar de informatie over kan vinden?

 

Het oorspronkelijk probleem is er dus nog altijd. Geen EPG.

 

Maar,

Attached File  epg 8.JPG   253.83KB   4 downloads

de twee onderste regels, 15:10 en 16:20 studio sport, komen die niet uit de epg?

 

 

@doglover

Ik ga nu eens aan de slag met je post van Posted Today, 12:53

 


Edited by kostenzer, 8 October 2017 - 14:41.

Xtrend 8000


Re: Geen EPG meer #18 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 56,610 posts

+1,178
Excellent

Posted 8 October 2017 - 14:40

Ik zeg zo maar iets: kun je de plug-in niet onder beide namen op de feed zetten?

Dat heeft ook zo zijn nadelen, besef ik.

 

Dan kan, maar dat wil je natuurlijk niet. Wat je kunt doen is de oude "deprecated" maken, en definieren dat deze vervangen wordt door een andere, en dan wisselt het bij een update automatisch. Maar hoe moet ik even uitzoeken als ik tijd heb.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active very often anymore.


Re: Geen EPG meer #19 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 56,610 posts

+1,178
Excellent

Posted 8 October 2017 - 14:43

@kostenzer,

 

Je kunt niet aan de gang met files als Enigma draait. Al die info staat in het geheugen (epg, timers, etc).

 

Je EPG doet het niet meer omdat de sources zijn veranderd. Plugin dus opstarten, op de blauwe knop drukken, en je gewenste sources opnieuw selecteren (xz versies). Als je ziggo kaart het niet meer doet, dan draait er geen softcam. Dus even kijken onder menu, setup, softcam.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active very often anymore.


Re: Geen EPG meer #20 kostenzer

  • Senior Member
  • 223 posts

+4
Neutral

Posted 8 October 2017 - 14:52

@WanWizzard

 

Je EPG doet het niet meer omdat de sources zijn veranderd

Geloof ik best, maar wat wordt hier bedoeld met sources. Welke? Wat is de XZ versie?

 

Momenteel heb ik beide XMLTVimport plug-ins verwijderd en ga ze nu opnieuw installeren.

Hen de et8000 even opnieuw opgestart.


Xtrend 8000






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users