Jump to content


mattheu

Member Since 15 Jul 2015
Offline Last Active 14 Nov 2022 15:19
-----

Posts I've Made

In Topic: opname afspelen hapert en slaat over

5 August 2021 - 22:48

nou ik heb het ook bij live uitzendingen , maar zodra ik de av op 1080 zet is  het prima. in de tv zitten geen instellingen die ik hiervoor kan veranderen. kabels zijn in orde dus ik word er niet vrolijk van waar dit aan ligt.


In Topic: opname afspelen hapert en slaat over

5 August 2021 - 16:13

ja ik heb een 4k tv maar er zijn weinig tot geen 4k uitzendingen ik denk dat ik hem gewoon op 1080 zet dan heb ik dit probleem niet. maar het blijft wel vreemd! een 4k tv en reciever en dat dit verschijnsel,zou toch eigenlijk gewoon moeten werken.


In Topic: opname afspelen hapert en slaat over

4 August 2021 - 21:08

nou dit is wat ik ondekt heb.

als ik bij av instellingen de uitgang op 2160 zet dan krijg ik dat met die zwarte haperingen. zet ik hem op 1080 dan is dit niet en werkt het gewoon,en ja ik heb een 4k tv.

dus daar gaat het fout, nu heb ik die autoresolution plugin gedownload en op handmatig gezet.

nu weet ik dat de rechterkolom hetzelfde moet staan als de linkse maar bij sommige instellingen heb je die keuze niet. bv bij uhd weet iemand wat ik daar moet instellen.


In Topic: opname afspelen hapert en slaat over

4 August 2021 - 18:13

nou nee het gaat via lan heeft er eigenlijk ook niets mee te maken.als ik afspeel via web interface op pc speelt hij op de tv af maar niet op de pc. 

ik heb het nog niet uitgeprobeerd met een fta zender .zou het daty kunnen zijn??


In Topic: opname afspelen hapert en slaat over

3 August 2021 - 20:58

top heb ik gevonden werkt inderdaad beter. nu het volgende probleem! als ik een opname afspeel van mijn externe usb hdd krijg ik om de 8 minuten even zwart beeld voor een fractie ik schat van een halve seconde.

dit doet hij bij alle soorten opnames van welke zender dan ook. ik heb ook al een andere hdd geprobeerd maar dit helpt niet.iemand dit al eens meegemaakt of een oplossing voor? hartelijk dank alvast voor de hulp.