Jump to content


dannyboyke

Member Since 15 Feb 2016
Offline Last Active 05 Aug 2022 10:08
-----

Posts I've Made

In Topic: IPTV player

16 August 2020 - 06:44

 

Die legale abo's worden sowieso telkens duurder en de hardware is bij mijn weten altijd al dichtgetimmerd. Dan snapt toch iedereen dat "alternatieven" gezocht gaan worden?

Waarom worden de legale abo's steeds duurder?

Lijkt me logisch omdat er nogal wat dichtgetimmerd moet worden, dat kan ook niet gratis gedaan worden, dus de lui die het hardst lopen te schreeuwen dat het allemaal zo duur is geworden en daarom alternatieven gebruiken, zijn zelf de veroorzaker.

 

En laten we eerlijk zijn, wat moet je moet al die die kanalen waar je nooit naar kijkt?

 

 

 

 

 

Hallo,
 
ik heb een iptv abonnement

Niet illegaal dacht je???
als ik iptv op een winkel koop die belasting betaald en is aangesloten bij MKB dan is het legaal.
Die foute gedachte hebben er wel meer. Je betaalt aan de winkel. Die draagt dat aan iemand af, maar de feitelijke contentaanbieder ziet daar niets van! Er is in Nederland nog geen enkele legale IPTV aanbieder die 'Open' boxen ondersteunt. Er is er wel één in oprichting die via Joyne wil gaan aanbieden..
Jouw IPTV abo gaat direct in de pocket van criminelen... Zeker als je praat over pakketten waar films, sport en porno van diverse aanbieders wordt aangeboden, dan weet je best dat je dat niet voor b.v. €80 per jaar kunt abonneren.. M.a.w. je weet donders goed dat dit zo illegaal is als de neten! En doordat jij en vele anderen dit kopen worden onze legale abo's duurder en de hardware beperkt.. Bedankt hè..

 

De echte  criminelen zijn die hun legale abbonnementen zo duur maken dat werkt de illegaliteit in de hand  


In Topic: Streams in Kanalenlijsten Hans van 1 februari 2020

7 February 2020 - 09:03

Kan het zijn dat vele streams (binnen en buitenlandse webcams) niet meer werken die in de lijst zijn opgenomen of moet er een plugin geinstalleerd worden,kan je zelf streams toevoegen en op welke manier? Thx


In Topic: Opmerkingen m.b.t. de kanalenlijsten van Hans

17 September 2019 - 12:51

Als ik die van de Vrijthof in VLC wilt openen krijg ik "Access to 56f2a99952126.streamlock.net was denied", dus er zit blijkbaar e.o.a. beveiliging op die streams.

 

Edit:

 

Ik denk al dat ik het zie. De volledige URL is:

https://56f2a99952126.streamlock.net/639/default.stream/playlist.m3u8?wowzatokenhash=Y5SZfLBbPiX94iaz4bVXO4Nt0nH8KSmjEMHGmUV_wTg=&wowzatokenendtime=1568723726&wowzatokenstarttime=1568720126

en daar zitten security tokens in met een beperkte houdbaarheid.

Vind het wel raar de streams hebben naar ik weet jaren goed gewerkt maar goed tijden veranderen :-(


In Topic: Opmerkingen m.b.t. de kanalenlijsten van Hans

17 September 2019 - 06:36

Ja, daar heb ik het ook over.

 

Maar zolang jullie niet EXACT vertellen waar het over gaat, kunnen wij niet eens kijken en verifieren. "De stream van Weert", leuk, welke?

De webcamstreams Weert-Stationplein dan ook van Maastricht vrijthof,en alle streams van sittard binnenstad en er zullen er nog wel zijn.Zap naar deze streams en het beeld blijft zwart en hebben altijd netjes gewerkt.

Nu ik weet dat deze streams niet de bedoeling in van deze boxen maar was toch wel leuk meegenomen :-)


In Topic: Opmerkingen m.b.t. de kanalenlijsten van Hans

15 September 2019 - 22:00

Er zijn blijkbaar nog steeds mensen die denken dat de box een PC is, en dus dat alles wat daar werkt ook op de box moet werken...

 

Ik heb trouwens hier Weert FM en Start TV Sittard en Radio JND en Stuio040 Eindhoven, en die doen het hier allemaal. Dus zolang we niet precies weten waar het over gaat, kunnen we zo wie zo weinig. Mijn glazen bol is in ieder geval in reparatie... 

Nee dat verwachten we helemaal niet van een box,echter die streams hebben steeds gewerkt en sinds enkele dagen zijn ze op zwart.

Trouwens we hebben het niet over de radiozenders maar de webcam streams die verdwenen zijn.