Jump to content


fonzie1969

Member Since 1 Oct 2009
Offline Last Active 08 Sep 2020 11:09
-----

Posts I've Made

In Topic: mutant hd51 en externe harddisk

21 December 2018 - 19:24

Van maar naar waar?

 

Gegeven de foutmelding vermoed ik dat je dit probeert te doen vanaf een Windows PC, via een samba share op de box? En probeer je dat via de "media" of "root" share te doen?

 

Zo ja, dan loop je tegen het probleem aan dat Samba geen vrije disk ruimte bepaald per huidig pad, maar dat alleen doet in de root van het device waar de share naar wijst. En voor "root" is dat het root filesystem (en die is niet zo groot), voor voor media is dat /media in tmpfs, en die is maar 64Kb.

 

Dit probleem is in 7.0 opgelost, daar krijgt elk device (en mountpoint in /media) automatisch een eigen share. Voor 6.2 kun je beter via NFS werken, en als dat niet mogelijk is FTP gebruiken. 

hallo,

 

bedankt voor je snelle reactie.

het ging inderdaad om een windows pc waarvan ik een bestand direct naar de externe schijf wilde kopieren. hd51/harddisk/mapje films.

ik heb inmiddels de 7.0 versie erop gezet,maar het probleem blijft zich toch voordoen.

wel heb ik het met ftp voor elkaar gekregen om bestanden over te zetten.

 

fonzie


In Topic: Kodi onder OpenPli 6.1

10 March 2018 - 11:24

Hallo peter,
Ik heb hier hetzelfde probleem,en wilde eens weten of je inmiddels alles werkende hebt ?
En hoe je dat dan gedaan hebt.
Op het net,en in forums kan je hier niks over vinden.
Mvgr fonzie

Beste,

Ik heb sinds kort een Mutant hd51. Dat is een zeer soepel werkende box, wat ik tot nu toe ervaren heb. Nu zag ik dat er Kodi te installeren was via het downloadpanel in OpenPli. Dat ging vanzelf en Kodi start en draait erg soepel. Nu had ik geprobeerd wat video addons te installeren, dat gaat ook erg soepel, maar bij het starten van alle Video addons krijg ik rechts boven in de hoek een error en de melding dat ik in het log moet kijken.

Ik heb al best wel wat gegoogled en geprobeerd, maar ik krijg dat niet opgelost. Ook krijg ik het log wat wellicht verheldering zou kunnen bieden, niet vinden. Probeer ik iets wat gewoon simpelweg nog niet kan ? Of doe ik iets fout. Deze error kreeg ik al bij een frisse OpenPli installatie en het enigste wat ik toe had gevoegd, was een video addon. Niets veranderd verders na de installatie, dus fout gedaan, kan ik niet veel hebben denk ik.

Iemand hier ook ervaring mee en wellicht een antwoord/oplossing ?

Met vriendelijke groet,
Peter