Jump to content


canth

Member Since 3 Aug 2016
Offline Last Active 20 May 2017 07:10
-----

Posts I've Made

In Topic: Solo4k update problemen

1 February 2017 - 20:15

En inderdaad. Ik had nog wel de forums nagezocht op solo4k update prolblemen. Niets gevonden. Zag net in de duitse sectie wel een stukje staan.

Heb 1 feb, 31 jan en 30 jan geprobeerd. Heb nu maar 24 jan gepakt. Die doet het..


In Topic: skin_display.xml met kleine picon achter de zender naam

8 January 2017 - 10:47

Picons in het beeldscherm van de Solo4K, ik ben er enthousiast over. Complimenten voor een ieder die zich hier mee heeft bezig gehouden!


In Topic: Advies nieuwe/extra ontvanger

7 September 2016 - 07:31

Excuses voor de extra posting, ik kan geen mogelijkheid tot edit van mijn vorige post ontdekken, maar wilde nog een kleine correctie maken: de Xsarius is WEL met dual C tuner te krijgen. Dus zeker het overwegen waard, want een stukje goedkoper dan de  VU+ modellen..


In Topic: Advies nieuwe/extra ontvanger

7 September 2016 - 07:21

Volgens mij is het bij deze ontvangers vrij simpel:

Zoek wat je nodig hebt (tuners, wel/geen mogelijkheid tot inbouw harddisk etc.). Ook goed is het om naar de gebruikte chipset te kijken.

Daarna zoek je de goedkoopste box die aan je eisen voldoet (en die door openpli wordt gesupport, niet onbelangrijk :) ).

Ik heb zelf net een Solo4K gekocht en voor mijn vader (die al jaren met schotel tv kijkt) heb ik nu een Xsarius Fusion HD (CI) gekocht. Deze valt voor jou al af vanwege dat er maar één DVB-C tuner in past. 

 

succes met  zoeken!