Jump to content


waterpas

Member Since 15 Nov 2009
Offline Last Active 11 Jul 2020 09:35
-----

Topics I've Started

Ultimo 4K blijft hangen in Bootlogo

22 December 2019 - 22:43

Bij het terugzetten van een backup is er wat fout gegaan, enkel een foutmelding en een zwart beeld. Bij een nieuwe opstart komt het bootlogo en daar blijft het bij. Het kan misschien opgelost worden met een jtag programmer maar dat heb ik van het internet, geen idee wat dat is en hoe dat gaat. Is er onder de techneuten iemand een die mij verder kan helpen of wordt het de kliko?


Mounten tijdens opstarten uit deep-standby

5 March 2019 - 13:41

Ik heb een functionerende cifs-mount van mijn VU+ STB naar m´n NAS, echter na de deep-standby van de VU+ STB en het uitschakelen van de NAS, (s´nachts) moet ik in mountbeheer de mount telkenmale activeren. Is er een aanpassing mogelijk of nodig in resp. de etc/fstab/, of de automounts.xml-file zodat het activeren automatisch plaatsvindt tijdens het opstarten?


Kan DB8000 niet meer flashen.

2 January 2019 - 13:07

De titel zegt het, ik wil een recentere image op mijn DB8000 flashen maar ik kom er niet in. Er wordt gebruik gemaakt van een LAN-verbinding, er wordt een IP-adres gekregen, en ik heb resp. Google Ghrome, Firefox en Opera als browser gebruikt, niks, nada, niente. Dreambox-edit en DCC werken probleemloos. Is er iemand die dit ook wel eens gehad heeft en dat vervolgens heeft kunnen oplossen? 

waterpas