Jump to content


waterpas

Member Since 15 Nov 2009
Offline Last Active Today, 14:44
-----

Topics I've Started

Mounten tijdens opstarten uit deep-standby

5 March 2019 - 13:41

Ik heb een functionerende cifs-mount van mijn VU+ STB naar m´n NAS, echter na de deep-standby van de VU+ STB en het uitschakelen van de NAS, (s´nachts) moet ik in mountbeheer de mount telkenmale activeren. Is er een aanpassing mogelijk of nodig in resp. de etc/fstab/, of de automounts.xml-file zodat het activeren automatisch plaatsvindt tijdens het opstarten?


Kan DB8000 niet meer flashen.

2 January 2019 - 13:07

De titel zegt het, ik wil een recentere image op mijn DB8000 flashen maar ik kom er niet in. Er wordt gebruik gemaakt van een LAN-verbinding, er wordt een IP-adres gekregen, en ik heb resp. Google Ghrome, Firefox en Opera als browser gebruikt, niks, nada, niente. Dreambox-edit en DCC werken probleemloos. Is er iemand die dit ook wel eens gehad heeft en dat vervolgens heeft kunnen oplossen? 

waterpas


USB/CD speler aansluiten aan Ultimo 4K

19 December 2018 - 13:37

Beste Users, ik heb recentelijk m´n Dreambox 8000 vervangen door een VU+Ultimo 4K en ik ben dus de DVD/CD-speler kwijt. Is het mogelijk om op een van de USB ingangen zo´n externe USB- gevoede speler aan te sluiten, en kan dat direct of moet ik dan gebruik maken van een specifieke driver, plugin, of extensie? Ik draai de openpli 6.2 image.