Springen naar inhoud


waterpas

Lid geworden: 15 nov 2009
Offline Laatste activiteit: Gisteren, 20:10
-----

Onderwerpen die ik ben begonnen

Mounten tijdens opstarten uit deep-standby

5 maart 2019 - 13:41

Ik heb een functionerende cifs-mount van mijn VU+ STB naar m´n NAS, echter na de deep-standby van de VU+ STB en het uitschakelen van de NAS, (s´nachts) moet ik in mountbeheer de mount telkenmale activeren. Is er een aanpassing mogelijk of nodig in resp. de etc/fstab/, of de automounts.xml-file zodat het activeren automatisch plaatsvindt tijdens het opstarten?


Kan DB8000 niet meer flashen.

2 januari 2019 - 13:07

De titel zegt het, ik wil een recentere image op mijn DB8000 flashen maar ik kom er niet in. Er wordt gebruik gemaakt van een LAN-verbinding, er wordt een IP-adres gekregen, en ik heb resp. Google Ghrome, Firefox en Opera als browser gebruikt, niks, nada, niente. Dreambox-edit en DCC werken probleemloos. Is er iemand die dit ook wel eens gehad heeft en dat vervolgens heeft kunnen oplossen? 

waterpas


USB/CD speler aansluiten aan Ultimo 4K

19 december 2018 - 13:37

Beste Users, ik heb recentelijk m´n Dreambox 8000 vervangen door een VU+Ultimo 4K en ik ben dus de DVD/CD-speler kwijt. Is het mogelijk om op een van de USB ingangen zo´n externe USB- gevoede speler aan te sluiten, en kan dat direct of moet ik dan gebruik maken van een specifieke driver, plugin, of extensie? Ik draai de openpli 6.2 image.


Na opname gaat de ontvanger niet naar standby.

6 oktober 2018 - 16:00

Zoals het topic aangeeft gaat de ontvanger niet naar standby als de opame gereed is maar keert terug naar de zender waarvan het programma is opgenomen. Ik heb openpli 6.1 op een VU+ Uno. Zit er in het menu geen mogelijkheid om na de opname voor standby te kiezen? Ik kan het in elk geval na het menu meerdere keren te hebben doorlopen niet vinden, weet iemand een oplossing?
waterpas


No space left fout op Vu+ Uno

23 september 2018 - 13:50

Een reactie op een wat ouder item, maar ik heb het zelfde probleem. Erik vraagt "Flash full" en daar lijkt het op in mijn geval, (no space left on device) maar geeft geen oplossing. Is die er niet of kan dat niet hersteld worden?