Jump to content


BobbyG

Member Since 30 Sep 2016
Offline Last Active 09 Dec 2016 01:00
-----

Topics I've Started

Plugins

30 September 2016 - 09:06

Sorry voor deze waarschijnlijk domme vraag, maar ik heb heel veel berichten gezien over plugins, maar is er een centrale plaats waar je meer informatie over plugins kunt vinden:

 

- een lijst van alle plugins die werken met openpli (ik zie deze natuurlijk op de receiver, maar er is verder geen info)

- een beschrijving van wat zo'n plugin precies doet, en hoe die gebruikt kan worden

- Welke plugins zijn er beschikbaar voor een specifieke release van Openpli (ik kan ze in het menu van openpli zien, dus ik neem aan dat ze allemaal werken met de versie die op de box geladen is, of is dat fout :-))

 

Bedankt!


ET7500: streamen van Live TV en recordings naar PC

30 September 2016 - 08:59

Ik ben  helemaal nieuw op dit gebied, en ik heb net een Xtrend ET7500 in huis gekregen en ik vroeg me af of er een andere manier is om LiveTV en opgenomen programmas te streamen naar een PC.

 

Ik heb natuurlijk opwebif bekeken, en alhoewel dat erg rijk is aan functies, is het niet erg gebruikers vriendelijk voor het gebruik als een front-end om vanaf de bank een uitzending te bekijken. De opstelling die ik in gedachte heb is om via een pc in een andere kamer met afstandbediening via de et7500 een programma te bekijken. Dus meer als een extender, zoals bv XBMC, MediaPortal of Kodi gebruikt kan worden. Is dit mogelijk met Openpli en waar zou ik meer informatie kunnen vinden?

 

Alvast bedankt.