Jump to content


GVW

Member Since 1 Dec 2009
Offline Last Active Today, 06:12
-----

Posts I've Made

In Topic: history HD DUT hangt?

20 February 2013 - 13:37

P.S. Het zou ook nog aan de EMM's kunnen liggen die een extra belasting voor de kaart vormen en die een extra "count" in de teller teweeg brengen.

Zet voor de zekerheid de update naar de kaart eens uit en kijk dan nog eens.
Groeten,
GVW

In Topic: history HD DUT hangt?

20 February 2013 - 13:30

Het is waar dat m.n. History HD en nog een aantal zenders meer problemen geven als andere kanalen.

Het is ok waar dat het allemaal kanalen zijn die Canal Digitaal niet als enige 1 op 1 levert maar dat meerdere sat providers dezelfde feed gebruiken.

Er zijn dus meerdere coderingen mogelijk om hetzelfde kanaal te openen. Een Noorse kaart kaart zou dus zomaar de nederlandse History HD kunnen openen omdat de codering voor de Noorse provider (weet niet of het zo is even al voorbeeld) ook mee wordt gezonden.

Doordat er meerdere coderingen zijn kan het zo zijn dat de kaart in de war raakt en bij elke aanvraag dubbel belast wordt.

Een enkele aanvraag resulteerd in het algoritme op de kaart in een dubbele aanvraag in de teller op de kaart. Dus met twee simultane aanvragen levert dus 4 stapjes in de teller op. 3 aanvragen levert dus 6 stapjes in de teller en daardoor zal de kaart dus in penalty mode terecht komen.

Dit zla waarschijnlijk is mijn verwachting een fout in de programmering van de kaart zijn waar geen rekening mee is gehouden. Mogelijk zijn nieuwere kaarten hier al weer op aangepast maar daardor kan CanalDigitaal ook weer meer beinvloeden en beperken.

Oplossing zou zijn (Dat kan o.a. met OSCAM maar ook met de juiste C: regel in CCcam) om alleen de provider 0100 00006A of voor belgie 0100 00006C door te laten. Mogelijk resulteerd dit in het niet onnodig door laten tellen van de ingeboude teller op de kaart.

Graga jullie mening

Groeten,
GVW

In Topic: Uitzending Gemist

10 February 2013 - 16:30

Zal ik wel blind zijn :)

Het begint dus met een "O". Box is niet van mij en staat inmiddels elders. We gaan het nog een keer proberen.

Groeten,
GVW

In Topic: Uitzending Gemist

10 February 2013 - 11:04

In het menu kan ik hem niet vinden (Hoe heet deze precies ? Open-UG onder extensions?). Vandaar dat ik versie 1.1 met de hand met telnet heb geinstalleerd.

Heeft iemand de laatste versie en kan die deze hier plaatsen.

Groeten en alvast bedankt,
GVW

In Topic: Uitzending Gemist

9 February 2013 - 13:39

Heb net een Xtrend4000 geinstalleerd. Ik kan met de hand Open Uitzendinggemist installeren maar zodra ik na een reboot probeer e.e.a. te vinden zegt deze bij "menu-applicaties" dat er een fout is met de open UG plugin en vervolgens zie ik deze dus ook niet.

Wie weet hoe ik Open UG of Uitzending gemist in het algemeen op een Xtrend ET4000 aan de praat krijg.

Alvast bedankt,
GVW