Jump to content


hulkman

Member Since 3 Dec 2009
Offline Last Active 26 Sep 2022 17:56
-----

Posts I've Made

In Topic: Tv gaat ‘s-nachts aan

11 August 2022 - 22:17

Dus uiteindelijk is iedereen het er over eens dat er met de Webif geen screenshot gemaakt kan worden zonder de tv aan te laten gaan als de cec actief is? Vanuit de oorsprong van de ontwikkeling van webif is dat ook logisch te verklaren.
Dan gaan we nu verder met het probleem van Casper die vermoedelijk niet per ongeluk een screenshot maakt midden in de nacht en die zijn updates nu overdag laat doen.

In Topic: Tv gaat ‘s-nachts aan

7 August 2022 - 14:51

En dat is nu juist het probleem dat opgelost moet worden, het ongewenst aangaan van de TV ;).

Als ik in mijn kantoor zit, en even via de webif een screenshot van mijn woonkamer box wil maken omdat iemand vraagt naar een bepaalde setting, moet ik de box remote aanzetten, en dus gaat de TV aan.

Het blijft een lastig probleem.

Dus de TV alleen inschakelen (hdmi-cec van stb) als het inschakelcommando ook daadwerkelijk van de stb-remote kwam.

In Topic: Oscam info

8 July 2022 - 10:00

I'll rest my case, mocht iemand van de ontwikkelaars nog eens een momentje over hebben probeer dan eens of je de entitlements kunt opnemen in de softcam info, desnoods als onderdeel van 'uw ontvanger'.

In Topic: Oscam info

7 July 2022 - 10:46

Gevonden, via de oscam webif. Denk dat de andere methodes ook zullen werken. Toch had ik het bij oscaminfo verwacht omdat deze lijkt op cccaminfo waar dit onder het kopje entitlements wel te vinden is. Dan heb je ook niet persé een pc of smartphone nodig om deze info te vinden.
Op de camping draait de box zonder netwerk, dan wordt het al wat moeilijker.
Mijn kaart was 3 maand offline geweest dus dus update grmist. Ik wou dit ff checken, maar kreeg van oscam alleen device errors. Na het heractiveren lijkt dat allemaal weer te werken.
Kaart info zou toch gelezen moeten kunnen worden als de kaart out-of-date is?
Machine is VUSolo (eerste gen) met Pli 8.2

In Topic: Oscam info

7 July 2022 - 07:51

Oké thanks, dat ga ik wel vinden. Hoort eigenlijk wel in oscaminfo te zitten denk ik. Staat dit op een wensenlijstje of is dit closed thirdparty matetiaal?