Jump to content


Dendraad

Member Since 20 Oct 2016
Offline Last Active 16 Jan 2022 16:36
-----

Posts I've Made

In Topic: Oscam on et8500 not decrypting VTM Canvas on TVV

26 October 2016 - 15:50

Vermits alle kanalen, inclusief VTM en Canvas zonder problemen kunnen ontvangen worden heb ik niet de indruk dat dit fenomeen te maken heeft met signaalsterkte.

Zeeteefje heeft me wel op het idee gebracht met PIP te experimenteren.  Het probleem ziet er nog iets anders uit wanneer ik bvb. PIP opstart en dan ga zappen op het hoofdscherm.

In de bijgevoegde foto's zie je bvb. op de eerste foto  in PIP een perfect beeld van Canvas en op het hoofdscherm een perfect beeld van kanaal "Vier".

Op de tweede foto zie je het resultaat wanneer nu op het hoofdscherm naar VTM wordt gezapped.

Het beeld op het hoofdscherm blijft dat van kanaal "VIER" , en in het PIP en het hoofdscherm zie je hoe gekleurde vierkanten ontstaan terwijl de infobalk aanduidt dat op het hoofdscherm

VTM zou moeten verschijnen. Dat gebeurt dus niet.

Heeft iemand een idee wat hier fout gaat ?

 

Mvg,

 

 


In Topic: Oscam on et8500 not decrypting VTM Canvas on TVV

24 October 2016 - 10:07

mm.. kan je me ook vertellen wat je precies bedoelt met een "oneerlijke tuner" ?

 

Het is me overigens nog steeds niet duidelijk of de volledig identieke video PID voor deze twee kanalen hier iets mee te maken heeft.

 

Mvg,


In Topic: Oscam on et8500 not decrypting VTM Canvas on TVV

21 October 2016 - 18:25

Ik heb een poging gedaan het Canvas scherm met VTM  in PIP met de camera vast te leggen.Onderaan ook info i.v.m. de signaalsterkte. Hopelijk brengt dit meer duidelijkheid.

 

Mvg,


In Topic: Oscam on et8500 not decrypting VTM Canvas on TVV

21 October 2016 - 10:54

PIP heb ik zonet geprobeerd. Wanneer ik bvb naar Canvas kijk en dan PIP inschakel en naar VTM ga, krijg ik het geluid van VTM, een paar lijnen ondertiteling en het beeld is initieel ( bevriest ) zichtbaar om vervolgens gedeeltelijk in gekleurde vierkanten op te breken.  De live log is bijgevoegd.

 

Mvg,