Jump to content


Snoete

Member Since 23 Jan 2010
Offline Last Active Today, 17:57
-----

Posts I've Made

In Topic: RemoteTimer

27 February 2020 - 18:47

Misschien een rare vraag maar als de remotetimer.py van de Fallback plugin al langer niet is gewijzigd, hetzelfde geld dan toch voor de RemoteTimer Plugin ? Beide hebben ze schijnbaar moeite om in de actuele PLi 7.2 de timers op te halen of te verwerken. Ook in bijvoorbeeld OpenATV werkt de RemoteTimer Plugin niet meer in de 6.4 beta, terwijl er in 6.3 niets aan de hand is. Met andere woorden moet er in zowel Fallback niet nog iets aangepast worden om met de nieuwe timerfuncties om te gaan ?


In Topic: RemoteTimer

25 February 2020 - 14:52

Duidelijk !

Bij mij hoeft de functie "importeer timers van de fallback tuner" dus niet aan te staan omdat ik juist de opnames bij de fallback tuner wil houden.. ;).

Ik ga het uiteraard testen maar wanneer de 2 tuners in de woonkamerbox bezet zijn wordt de timeropname automatisch naar de fallback op zolder gestuurd.

 

Dan mis ik alleen 1 overzicht van geplande timers wanneer er meerdere ontvangers dezelfde fallback ontvanger gebruiken, correct ?

Met name in het weekend wordt er volop gekeken en opgenomen, zonder "timerplanning" dus het risico dat er keer een opname "zwart" blijft.....

Daarvoor zou ik eventueel Partnerbox moeten gebruiken om te kijken welke timers er zijn ingesteld op de andere ontvanger.


In Topic: RemoteTimer

25 February 2020 - 13:17

Er uit gooien, is niet meer compatible. En ipv de fallback configureren, die heeft nu ook de optie voor remote tuners.

Om de ontvangers in woon- en speelkamer vrij te houden voor TV-kijken gebruik ik de Remote Timer of Partnerbox om alle timers automatisch vanuit de EPG te verplaatsen naar de opnamebox op zolder. Die heeft standaard 2 tuners vrij voor alleen opnames.

Wanneer ik de Fallback tuner bijvoorbeeld activeer op de ontvanger in de woonkamer en de tuners zijn bezet, wordt dan een eventuele timer automatisch door de fallbacktuner op zolder opgenomen ?

 

Verder kan ik bijvoorbeeld met de groene knop een remote-timer overzicht zien op de opnamebox op zolder en met bijvoorbeeld groen-lang de timers op de ontvanger in de woonkamer. Dit om te controleren dat er niet te veel opnames tegelijk zijn ingepland. Wanneer ik op de ontvangers in de woon- en speelkamer een fallback instel naar de ontvanger op zolder heb je geen overzicht meer van alle geplande timers neem ik aan ?