Jump to content


Beobuddy

Member Since 30 Jan 2010
Offline Last Active 26 Apr 2023 16:50
-----

#1295498 Release OpenPLi 8.0 is beschikbaar in de downloadsectie.

Posted by Beobuddy on 1 January 2021 - 17:37

Hier exact hetzelfde probleem.
Mijn VU+Duo2 met 7.3 RC met laatste online updates (juni, kan dat?)
Box werd volledig onbedienbaar en het enige wat overbleef was het herstarten middels de spanning eraf te halen.
Mijn eerste gedachten waren niet mbt de softcam (OScam) oid ivm het volledig onbedienbare van de box. Maar als resultaat dus veel gefragmenteerde opnames. Vrouw(en) is dus best over het kookpunt heen ;-)

 

Twijfel versie 8 er op te zetten, omdat ik vaak de voorkeur geef aan stabiliteit.

 

Maar wil toch van de gelegenheid gebruik maken dat ik erg blij ben met de makers van de OpenPli software. Ik waardeer het zeer en gebruik OpenPli vanaf het eerste moment dat ik een van de Topfield 5500 naar de DM8000 ging, ruim 10 jaar terug. Korte experimentele uitstapjes naar andere images en daarna gauw weer terug. Dank voor al het werk en inzet!

Toen ik ging kijken bleek dat de box was vastgelopen. Het geluid liep door maar beeld stond stil en reageerde nergens meer op. Via de aan/uit knop opnieuw opgestart en daarna was het probleem verholpen. Verder dacht ik dat kan een keer gebeuren en ging ik gisteravond aan het tv kijken en opnemen. Echter al snel hetzelfde probleem. Nu was de box aan het opnemen dus dat was minder. Na reboot ging alles weer verder. Dit is zo een stuk of 6 x gebeurd met als gevolg dat ik geen enkel volledig programma heb kunnen opnemen. Op het eind hadik ook nog dat beeld en geluid het wel deden maar de box niet meer op de afstandsbediening reageerde.