Jump to content


Mivak

Member Since 22 Jan 2017
Offline Last Active 01 Feb 2017 10:39
-----

Topics I've Started

Xsarius Fusion WIFI blijft aan

1 February 2017 - 09:28

Hallo allemaal,

 

Het is mij opgevallen dat als ik de Xsarius Fusion in stand by zet, het lampje op mijn router blijft branden. Ik moet hem echt met de aan/uit knop achter op de ontvanger helemaal uitzetten, voordat het routerlampje uit gaat. Kan dit geen kwaad? Zouden kwaadwillende via de Xsarius mijn netwerk in kunnen? En is het mogelijk dat er in de software een aanpassing wordt gemaakt, dat als je hem in standby zet, de WIFI uit gaat? Tot zover mijn vragen...

 

Betekenis beschikbare plugins

24 January 2017 - 20:41

Hallo Forumgenoten,

 

Is er misschien een pagina die mij als leek uitleg kan geven over menu's in een ontvanger die op OpenPli draait, en de betekenis van bijvoorbeeld Picons. extentions etc, etc.


Xsarius Fusion HD SE

22 January 2017 - 11:02

Hallo Forumgenoten,

Ik ben sinds enkele dagen in het bezit van een Xsarius Fusion HD SE, en heb even een paar vragen. Als ze al op dit forum staan mijn excuus hiervoor

1) Als je een update voor je ontvanger download, moet dan eerst de ontvanger terug naar fabrieksinstellingen voordat je de update installeert? Of gewoon ontvanger uit, USB stick er in en opstarten?

2) In de Favorieten lijst heb ik een mapje 'Stream Webcams NL' staan, als ik naar de camera ga van de A13 Delft, en ik wil daarna naar een andere stream, dan loopt de reciever vast, en gaat het groene lampje op de voorkant knipperen.

Ik heb CD (Canal Digitaal als provider, en mis kanaal 73 (TV West) in de lijst. Kan hem wel vinden in de map 'Nederland' op kanaal 1023.

En tenslotte; bij Kanaal 14 CD info en nieuws heb ik soms één seconde geluid en valt het geluid weg als de info balk weg is.

Ik hoop dat jullie een antwoord hebben

Met vriendelijke groet,

Mivak