Jump to content


arno34

Member Since 1 Jun 2010
Offline Last Active 07 Apr 2016 16:13
-----

Topics I've Started

PLi voor Dreambox 800 HD

9 July 2015 - 13:29

Waar staat de software voor een DM 800 HD?

 

Hij staat er hier niet bij nl:

http://openpli.org/download/dreambox/


VU+ Duo start niet na nieuwe installatie

13 October 2014 - 16:53

Op mijn VU+ Duo heb ik nog PLi 2.1 staan. Nu heb ik daar de nieuwste versie PLi 4.0 geinstalleerd via USB-stick, dat gaat allemaal keurig. Daarna meldt de ontvanger dat ik de USB-stick moet verwijderen en de ontvanger opnieuw moet opstarten. Dus ik haal de stick er uit en schakel de ontvanger achter met het knopje uit en aan. Daarna meldt de ontvanger "Starting..." en daar blijft het bij. Er gebeurt verder helemaal niks meer.

 

Na het terugzetten van de backup van PLi 2.1 start hij gewoon op. Maar 4.0 krijg ik er niet op. Ik heb het al een aantal keren geprobeerd met telkens hetzelfde resultaat.  Is er iets mis met de software, of kan het ergens anders aan liggen? Ik krijg alleen "Starting..." Daarna gebeurt er niks meer: ik krijg ook geen enkel opstartscherm te zien.

 

 


'Kabel' verwijderen uit satelliet-lijst

11 August 2014 - 16:36

Ik gebruik de zenderlijst van Hans. Nu staan daar ook zenders in voor kabel-ontvangst. Nu heb ik geen kabel, dus heb ik alle zenderlijsten van de kabel-ontvangst verwijderd. Echter, als ik in de zenderlijst 'Satellites' kies (groene knop) dan staan daar naast de 4 satellieten die ik ontvang, ook nog steeds:

    Kabel - Kanalen

    Kabel - Providers

    Kabel - Nieuw

 

Hoe kan ik bovenstaande 3 kabel-items uit de satellieten-lijst verwijderen?

 

Ik heb via de menu-knop "Deze satelliet verwijderen" gedaan, maar dan gebeurt er niks, en het item blijft gewoon staan.