Jump to content


Apple740

Member Since 27 Feb 2011
Offline Last Active 08 Jun 2014 21:36
-----

Topics I've Started

Hoe een slowmotion beeld exact op een bepaald frame pauzeren?

29 May 2014 - 13:10

Ik mis een knop waarmee je slow motion beelden kunt pauzeren. De normale pauzeer toets op mijn DM8000 ab werkt tijdens slow motion namelijk niet als pauzeer toets maar laat het beeld weer op de normale snelheid lopen.
Om slow motion alsnog te pauzeren kun je dan wel heel snel 2x die pauzeer toets indrukken maar dan verschiet ie een paar frames.

Iemand die ook eerder tegen dit "probleem" is opgelopen? Is er een workaround?

"Veel klachten over zenderlogo's"

11 May 2014 - 01:27

Naar aanleiding van een nieuwsbericht op TotaalTV, waarin de beeldvervuilende logo's op de Nederlandse zenders ter sprake wordt gebracht, dacht ik dat het een goed moment was om de antilogo plugin weer eens ter sprake te brengen.

De plugin werkt vrij beperkt, dwz er blijft altijd iets van een semi-transparant of zwart vlak zichtbaar bij gebruik.
Ik loos ooit ergens op dit forum de opmerking dat een soort van blur effect, icm de kleur van het omringende beeld, een beter effect op zou kunnen leveren.

Een ander idee wat ik wel eens heb geopperd is om de mogelijkheid te implementeren dat je het alpha vierkantje zou kunnen kantelen, zodat deze precies over de ruitvormige logo's van NL1/2/3 zou passen.
Ik heb echter niet de kennis in huis om dit te schrijven.

Is het onderwerp mogelijk weer dusdanig hot dat een aantal knappe koppen hier de antilogo plugin verder zou willen verbeteren? :)

Swapmanager plugin niet in feed?

6 December 2013 - 21:44

In onderstaand topic wordt gesproken over een swapmanager plugin en dat deze opgenomen zou worden in de feed, maar ik kan 'm niet vinden?

http://openpli.org/f...m800-swap-file/