Jump to content


Crumby

Member Since 16 Oct 2018
Offline Last Active 23 Jun 2019 12:33
-----

Posts I've Made

In Topic: Synology NAS koppelen

25 May 2019 - 13:44

Hey, nog even een vraagje. Ik wilde nog even een stapje verder gaan. Ik heb ook een map Photo en Music op de NAS. Ik volg weer de stappen die je geeft in je uitleg. De VU+ ziet de mappen wel maar ik kan de inhoud hiervan niet benaderen, alleen de inhoud van de map Video. Enig idee hoe dit moet?

 

Dit kan meerdere redenen hebben.

- Niet waarschijnlijk.. Een IP-Range blokkade op je NAS

- Geen rechten of geen share aangemaakt.

 

Je kunt met CIFS en met NFS een verbinding maken. De NFS optie is het meest makkelijk.

Op de Synology.

Kies in het bureaublad Configuratiescherm.

Ga naar Bestandenservices en zet een vinkje bij NFS inschakelen.

Daarna, kies Gedeelde map selecteer de map (bv video) en kies bewerken.

Kies NFS machtigingen en kies maken. 

Vul nu het IP adres van de ontvanger in.. of pak het gehele subnet.. Voorbeeld: 192.168.1.1/24. 

Rechten: Lezen/Schrijven. Kies ok en nog een keer ok.. om de zaak op te slaan.

 

Dan terug naar de ontvanger.

Scan het netwerk opnieuw, en je ziet de video map erbij staan. 

Indien hij vraagt om authenticatie.. kun je nee drukken..  

De rest wijst zich vanzelf.. 


In Topic: Synology NAS koppelen

15 May 2019 - 14:15

Dank je wel, het werkt! 


In Topic: BBC geen EPG

16 April 2019 - 21:00

Die Rytec plugin werkt perfect, dank je wel.


In Topic: Crash in 6.2

27 January 2019 - 10:17

En misschien dan t├│ch eens een keer 7.0 flashen. Dat is binnen 5 min bekeken. Die draait hier, los van een enkel incident, gewoon perfect. Veel gelijktijdige opnames en vertraagd kijken, werkt allemaal prima.

Ik heb die versie even geprobeerd maar daarmee had ik  bij afspelen van films (gedownload, of opgenomen van tv) soms geen geluid, of ondertitels werkten niet. De enige versie die goed werkte bij mij was 6.0 maar die is niet meer te downloaden. 


In Topic: VU+ geluid bij overgang reclame valt weg

21 November 2018 - 16:44

De mediaboxen van Ziggo hebben er ook last van.

Bron:  Tweakers

 

OK,goed om te weten. Ik moet er wel bij zeggen dat ik de laatste 2 dagen geen problemen meer heb gehad met het geluid,