Jump to content


rhinoceros

Member Since 29 Apr 2011
Offline Last Active 19 Mar 2022 13:21
-----

Topics I've Started

Probleem met EPGImport

17 March 2022 - 10:50

Een probleempje helaas met de EPGImport plugin. Ik heb OpenPLi release 8.1 met de meest recente EPGImport plugin op mijn et10000 box. De box gaat niet naar deep standby na de import. De instellingen die ik heb zijn:

Automatic Import EPG                            On
Automatic start time                          07:16
When shut down                       Wake up and import
Return to deep standby after import                    On
Choice days for start import                     Press OK
Start Import after boot up                only automatic boot
Consider settings 'days profile'                     off
Show 'EPGImport' in extensions                      off
Show 'EPG import now' in main menu                    off
Load EPG only services in bouquets                     on
Clearing current EPG before import                     on
Also apply 'channel id' filtering on custom.channels.xml          on
Load long descriptions up to X days                    30

De box wordt wakker om 07:13, maar gaat niet naar deep standby na import. In de log staat alleen de melding : Last import Thu Mar 17 07:20:40 2022 32624 events. En de box blijf aan staan, terwijl ik verwacht dat hij naar deep standby gaat. Doe ik iets verkeerd of heb ik het niet goed begrepen ?
 


Blind scan voor AVL6211 tuner

5 March 2022 - 15:53

De xtrend ET10000 heeft standaard DVB-S2 tuners type AVL6211. Deze tuner kan blind scan doen volgens de specs. Ik heb gezocht naar de blindscan binary en plugin. De blindscan plugin op de feed ondersteunt niet de blindscan-s2 binary voor deze tuner. En de oudere binary avl_xtrend_blindscan ondersteunt (waarschijnlijk) niet deze tuner. Kan de blindscan-s2 binary deze tuner ondersteunen ? Zp ja dan kan ik eenvoudig de plugin aanpassen. Zo niet mis ik nog iets heel anders hier om blind scan te kunnen doen ?


Crash in tuner setup

28 February 2022 - 23:11

Ik heb wel op een verkeerde knop van de AB gedrukt. Nu dan een crash in the Setup/Tuners&Scanning/Tuner Conficuration. Release -8.1 met actuele updates. Zie crash log. De box is ET10000 met 4 DVB-S en 1 virtuele tuner (Nova-T usb). De box en tuners werken verder prima. Alle 5 tuners zijn te zien in infobar en werken alle 5 perfect.


Hoe maak ik een upgrade van een stable release ?

25 February 2022 - 16:21

Het moet ergens staan maar ik kan hiet niet vinden. Ik heb OpenPLi 8.1 stable release van enkele weken terug. Hoe kan ik nu een upgrade maken naar een nieuwere stable release ? Of kan dit alleen met opnieuw flashen ? Bij een package update zit geen nieuwere versie van enigma2.

 

En hoe kan ik de baseline vinden in de repository ? M.a.w. hoe kan ik vinden welke versie van een file in welke release zit ? Ik zie in de repository geen tag oid om de baseline te vinden ?


Is er binnenkort voor CDS/TVV een CI(+) module nodig ?

19 February 2022 - 11:52

Ik heb nu oscam voor mijn oranje CDS smartcard. Maar Ik heb intussen wat verder gelezen en ben onzeker geworden na mijn minder dan nuttige gesprek met de CDS support. Het is nu februari 2022 en oscam/smartcard werken in ieder geval nog. Heb ik het nu goed begrepen dat er in de nabije toekomst misschien een CI(+) module nodig is ? Zo ja, met of zonder smartcard ? En is dan oscam ook obsoleet geworden ? Ik heb nog oude CI modules voor mediaguard. Die zijn dan ook obsoleet ?