Jump to content


meierblom

Member Since 23 Feb 2020
Offline Last Active 06 Sep 2024 22:06
-----

Posts I've Made

In Topic: Weergave IPTV zenders

23 August 2024 - 09:47

Je login is onderdeel van de URI.

 

Verder geen commentaar, de log is duidelijk, er komt geen data.

 

Bedankt voor het meedenken.


In Topic: Weergave IPTV zenders

22 August 2024 - 18:53

 

Had je nu al gekeken of het wel goed werkt als je tussen twee IPTV streams eerst even zapt naar een "gewone" zender? Zodat we authenticatie issues door overlappende stream requests kunnen uitsluiten?

 

Heb ik gedaan, geen verbetering. 

Wanneer ik opnieuw opstart, kan ik eenmalig een van de zenders zien/horen. Zodra ik echter naar een andere zender zap, kan ik ze niet meer bekijken.

Vreemd blijft toch, dat in via mijn smartphone en desktop pc, die met de box verbonden zijn, wel alles kan zien. Zonder inloggen o.i.d.


In Topic: Weergave IPTV zenders

22 August 2024 - 12:36

Een debug log bedoel je? Daar wil ik bij gelegenheid best naar kijken.

 

Dank bij voorbaat.

Ik ben gestart met Openpli 9 in debug-mode.

De box startte op de Den Haag-zender, die goed wordt weergegeven. Met de FB naar TV-West (590934), daarna NPO1 (580789). Tot zover alles goed. Dan naar NPO2 (580790) geen wergave meer. Terug naar TV-West en NPO1  ... ook geen weergave meer. Alleen nog TV Den Haag.


In Topic: Weergave IPTV zenders

21 August 2024 - 21:44

Dat lijkt me eerder een probleem van de stream aanbieder te zijn, dan van de box.

 

Veel providers bv staan maar 1 stream er account toe, als je zapt moet de provider wel snel snappen dat de oude stream is gestopt, anders start de nieuwe niet (want maar 1 actieve stream).

 

Snel te testen door te zappen van een stream naar een sat zender, en na een paar seconden weer terug. Heb je dan nog steeds het probleem?

 

En wat ook speelt is dat er maar heel weinig infrastructuur aanbieders zijn, het zijn bijna allemaal resellers die dezelfde streams, via proxies, verkopen.

 

En er zijn regelmatig issues met die proxies, ik zie bij testen soms dat de stream pas start na 20 seconden, terwijl hij het een minuut eerder gewoon nog deed. Of dat hij het na een zap weg en weer terug alsnog doet...

 

Met de streams is het al 2 jaren goed gegaan. Nu, sinds 2 weken heb ik de problemen. Ik heb regelmatig de software updates van OpenPli geinstalleerd. Misschien is er (twee weken geleden) bij een van deze updates iets misgegaan.

Helpt een debug-bestand, kun jij dat uitlezen?


In Topic: Weergave IPTV zenders

21 August 2024 - 14:03

 

Zijn dit de gegevens die je vroeg?

 

Daarvoor heb je dus een player nodig die HVEC / H.265 / MPEG-4 streams aan kan.
 

Dat moet geen probleem zijn op om het even welke 4K box, die zijn allemaal compatible. Ook een VU+ Zero 4K.

 

edit: zojuist deze even getest op mijn Zero 4K, speelt zonder problemen af. Zou me niks verbazen als deze van dezelfde aanbieder af komt (zoveel zijn er namelijk niet).

 

 

De ene keer doet-ie het wel, de andere keer niet. Wanneer ik de box nieuw start, doet een van de vele streams het goed. Schakel ik dan naar een andere stream doet niets het meer. Kan jij een debug-file uilezen?

Wenn ich zu einem anderen Stream wechsle, passiert nichts mehr.