Jump to content


honda

Member Since 23 Apr 2007
Offline Last Active 26 Dec 2017 12:01
-----

Posts I've Made

In Topic: problemen canal digitaal en xtrend pli3.0 ccam2.3.0

8 November 2012 - 20:20

Dat had ik in de eerste instantie niet zo gelezen maar in een latere reactie zie ik ook iets staan

20 sec of 11 sec geeft geen verbetering maar gewoon freeze bij veel bezoekers op je share


In dat geval gaat het inderdaad over sharen, met één kaart en met meer dan de genoemde twee boxen, want twee gebruikers mag geen enkel probleem zijn.

Nu snap ik ook waarom die kaart begint te knipperen....
Stel je hebt 5 gebruikers die allemaal iets verschillends kijken, dat zijn 5 sids, één van de gebruikers zal op zijn beurt moeten wachten tot CCcam de kaart vrijgeeft voor de 5e SID.
De ECM wordt dus niet naar de kaart gestuurd en er komt dus geen CW terug, daarna zal een andere kijker teleurgesteld moeten worden want die moet weer wachten tot de kaart.

Ik heb het vermoeden dat het hier externe sharing betreft, gezien de opmerking dat 'de zaak freezed bij veel bezoekers op de share', ik wil je er dan ook even op wijzen dat de boardregels dit soort discussies niet toestaat, mocht het alsnog om interne sharing gaan heb ik niets gezegd en heb je waarschijnlijk een groot huis met veel receivers..........


[edit]typo errors[/edit]


Even voor de goede orde 3 twin tuners als thuis basis 2 CD kaarten waarvan 1 full en 1 als extra + 1 TV Vlaanderen kaart.
De problemen zijn onstaan vanaf september .
Ik ben nu ook nog even aan het proberen met de SMARTCARD CLOCK FREQUENCY had deze op 5300000 nu op 4800000 dit misschien dan ook nog wat verbetering kan aanbrengen.
Zo te lezen word je al gauw als beginner uitgemaakt door senior members om op een forum een normale uitwisseling van problemen te kunnen weergeven hier zit waarschijnlijk een hoop know-how.???

In Topic: problemen canal digitaal en xtrend pli3.0 ccam2.3.0

7 November 2012 - 17:55

Tech,

Heb inderdaad een Twin en share maar zoals ik al aangaf de kaart word gewoon uitgezet met Cccam 2.3.0 met 4 sid beperking heb dit 2 weken lang ondervonden, met een werking van 12 a 24 uur dus elke dag dan zie je ook 4 sids op je kaart info staan en 20 sec of 11 sec geeft geen verbetering maar gewoon freeze bij veel bezoekers op je share
Bij 2 sids en 11 sec geen problemen is de kaart stabiel en het gewoon aannemen van een problemen is wel een oplosssing met 2 sids in te stellen.
Je verwacht misschien niet maar CD kan gewoon elke kaart aansturen zo ook de sid limit verlagen zoals in eerste instantie de planning was dus waarom zouden ze bepaalde kaarten dit niet toepassen.


En zeeteefje Jammer dat je het gehele probleem niet in je heb opgenomen waarom ik dit heb ingesteld een mening is gauw gegeven een oplossing niet.

In Topic: problemen canal digitaal en xtrend pli3.0 ccam2.3.0

6 November 2012 - 21:42

Oké sids ik kon dit soort nog niet erkenen als dat zijnde dacht aan keys maar misschien wat meer stof om het te onderzoeken ik neem aan dat je dit zelf ook kan zien op je kaart via Cccam.info.PhP Entitlements of box CCam info V1.3c bij 8 info lokale kaarten.

In Topic: problemen canal digitaal en xtrend pli3.0 ccam2.3.0

6 November 2012 - 20:41

Deze keys 7d5(8s), 17b2(7s) zie je nu op de kaart verschijnen als je zowel op je box bekijk of op PhP deze zijn wisselend zo ook de seconden

In Topic: problemen canal digitaal en xtrend pli3.0 ccam2.3.0

6 November 2012 - 20:32

Tech,

ik ga dit alsnog een keer proberen om de sid op 4 te zetten maar je ecm seconden 12 waarom deze tijd had zelf al diversen geprobeerd na vele problemen heb ik het opgegegevn en deze maar weer gewoon op 20 gezet na wat forums door gespurt te hebben de sid op 2 gezet en 11 seconden en dit nu zonder problemen de kaart stabiel blijft.

De Extra regel keys plus seconden tussen haakjes (die er nu gegeven word op de kaart) wat geeft dit voor jou dan als betekenis bij 2 sids heb ik er nu 2 bij 4 had ik er haast altijd 4 staan en had ik haast altijd een share kaart (of Extra van mijzelf via een andere box) bij drukkere tijden
De kaart werd elke 24 a 12 uur gewoon uit gezet door Cccam 2.3.0 bij herstart of flipperen van de kaart werkte hij weer zonder problemen waar dan ook de keys even weg waren.

Ik hoop dat je hier misschien wat duidelijkheid of uitleg over kan geven.