Jump to content


superdm

Member Since 27 Dec 2011
Offline Last Active 27 Mar 2013 22:18
-----

Posts I've Made

In Topic: Beste receiver voor PLI

29 December 2011 - 11:15

thanks heren, ik zal vanavond eens goed inlezen naar de mogelijkheden van een enigma2 kastje. Heb me ook al geregged op sat4all dus moet goed komen. vanavond maar als eerst een update uitvoeren naar meest recente pli, mocht dat nog niet het geval zijn.

iets onder 200 euro vind ik wel schappelijk :)

In Topic: Beste receiver voor PLI

29 December 2011 - 09:28

Et9000 zeer tevreden mee!!!!


Gister verleiding niet kunnen weerstaan en ook een ET9000 gescoord, 6mnd oud/jong voor een zeer schappelijk prijsje :))) En gelukkig zat er al Pli op, dus scheelde mij weer het nodige geklooi met een serieel kabel. Of kan het tegenwoordig zonder problemen via de ingebouwde updater? Nooit gedurft om dat uit te voeren op een receiver

Wel weer jammer dat de zenderlijst/overzicht iets anders werkt als op de dm500. Wordt wennen dat 2x OK geen lijst met zenders laat zien. Verder echt een strak ding, hd uitzendingen zijn ook super!

In Topic: Beste receiver voor PLI

28 December 2011 - 21:12

No, geen interesse in die extra dingen. Ik heb een Xbmc in de woonkamer staan waar ik super tevreden mee ben, helemaal icm Icefilms!
Een webbrowser klinkt wel verleidelijk, maar zal in praktijk vast ruk zijn netzoals die van playstation3

Maar mijn vraag is beantwoord, enigma2 receiver en je bent komende tijd wel veilig bij Pli :)

In Topic: Beste receiver voor PLI

28 December 2011 - 17:52

Ah superreacties thanks! Ben op dit moment aan het orienteren welke ik het best kan kopen, maar kort gezegd zit ik met een enigma2 receiver altijd wel goed?
Ik neig trouwens naar de Vu solo of Xtrend 500, moet ik nog ergens rekening mee houden met de goedkopere modellen.

Aan de andere kant denk ik weer, wat maakt het nou uit welke receiver je koopt met budget van ~200 per receiver. Uiteindelijk zal ik toch dezelfde software gebruiken, of het nou een vu is of een dreambox dus qua gebruikersgemak identiek aan elkaar :)