Jump to content


Frank en Rita

Member Since 27 Aug 2020
Offline Last Active 10 Jan 2023 16:44
-----

Posts I've Made

In Topic: Hoe rap uit strafmodus geraken

17 December 2022 - 09:17

Maagdelijke kaarten...dat zal wel niet meer bestaan, al meer dan 5 jaar niet meer te krijgen een cd of tvv kaart...
We proberen toch maar onder elkaar uit te zoeken wat er mis is, want dat er iets veranderd is, dat is duidelijk, maar blijkbaar niet bij iedereen of niet op hetzelfde moment of met bepaalde zenders. Als we samen kunnen vinden waar het juist zit, dat kan velen helpen. En voor zover: bij cd of tvv moet je niet zijn, ik heb ondertussen meer dan een uur via chat met een medewerker van tvv bezig geweest. Voor hen is het duidelijk: opnemen en kijken is niet meer voorzien. De vorige boxen kunnen 1 stream kijken en 1 opnemen en dat moet nog steeds werken. Waarbij ze al de opmerking maken dat het van dezelfde transponder moet zijn. Met onze "open" boxen kunnen we normaal gezien nog altijd meer. Dus toch handig om te weten wat wel en niet kan. De ontwikkelaars van openpli hebben jaren werk gestoken (en nog steeds) in iets waar heel veel mensen super gelukkig mee zijn. Nu even stellen dat het voor een groot deel zinloos was omdat het nu toch niet meer werkt en kous af, lijkt me toch....Laat ons even uitzoeken wat die daar bij cd/tvv aan het rommelen zijn en dan kan een dev misschien een oplossing vinden om onze (soms dure) boxen toch nog net dat stukje meer te geven.

In Topic: Hdmi in vu+

17 December 2022 - 08:48

Dat hdcp verhaal: dat de chromecast nier naar hdcp kijkt zou me verwonderen. Komt van google en het is juist google die een heel stuk van het hdcp gedoe in handen heeft met widevine. Dat zou door hen ontwikkeld zijn. Widevine is wel een andere tak van het hdcp verhaal dan via hdmi, maar toch. Zelf een kopieerbeveiliging ontwikkelen en dan op een andere manier kopieren "faciliteren". Lijkt sterk, maar ja, er zijn van google wel meer rare dingen te vinden. ZZonderZ

In Topic: Hoe rap uit strafmodus geraken

16 December 2022 - 17:26

Das straf..... En hier lukt het niet. Drie zenders en beeld gaat zwart. Misschien iets met het uur te maken?

In Topic: Hdmi in vu+

16 December 2022 - 17:24

En hdcp.....welke hdcp? Box doet hier niets mee. Ook raar, want de chromecast moet toch bevestiging krijgen dat het signaal naar goedgekeurd hdcp apparaat gaat. Vu+ als hdcp killer?

In Topic: Hdmi in vu+

16 December 2022 - 17:21

Geeft de informatie weer als het op een zender staat, klopt. Bij hdmi in staat daar voor de meeste gegevens "n/a". Dus dat lukt niet. Moer toch ergens opgegeven staan? Tv is inderdaad foute informatie, die geeft altijd 1080p aan, ook als het een zender is op 720.