Jump to content


bac

Member Since 29 Nov 2020
Offline Last Active 12 Jan 2023 21:47
-----

Posts I've Made

In Topic: reclamen verwijderen

20 December 2020 - 12:21

Ik maak dus eerst vóór de reclame een markeer punt en ná de reclame een markeer punt. Dat doe ik vervolgens bij de gehele documentaire. Vervolgens ga ik naar het menu waar twee mogelijkheden staan: vóór het snijpunt wissen of ná het snijpunt wissen. Welke ik ook kies, ik wis ook gedeeltes die ik niet wil wissen. Tenzij u en ik het over twee verschillende programma’s hebben.

Vr.gr.

Bac bos

In Topic: reclamen verwijderen

19 December 2020 - 09:41

Met dank voor uw "advies". Ik ben werkelijk geen steek verder gekomen. Misschien heb ik het verkeerd, ik ben werkelijk een leek, maar ik dacht dat dit forum was om elkaar te helpen. Het lijkt me niet verstandig dat u nu weer reageert, ik heb een hekel aan sarcasme.


In Topic: reclamen verwijderen

30 November 2020 - 13:37

Dat heb ik gedaan. Maar wat doe ik dan verder?


In Topic: VU+ uno 4k Opnames bewerken met Moviecut

30 November 2020 - 11:06

Hallo 

 

Probleem opgelost na urenlang zoeken :

Ik ben steeds uitgegaan rechtstreeks vanuit de mediaspeler en niet via Mediascanner.

het is allemaal simpel ( als je het maar weet ! )

Alles werkt nu perfect 

Ik probeer het nu ook via mediascanner en dan verder? Ik ga via Mediascanner op de harde schijf en krijg 1.films bekijken. oke sta op de film  op menu en vervolgens krijg ik een lijst van mogelijkheden. Maar wat ik wil is de reclame tussen de film uithalen. Ik kan slechts voor of achter weghalen, maar daar zit ook de film bij. Zou je stapn voor stap kunnen uitleggen?