Jump to content


Hanjo_in_France

Member Since 9 Feb 2021
Offline Last Active 21 Jan 2022 20:35
-----

Topics I've Started

Twee problemen met autotimer sinds OpenPLi 8(.1)

21 January 2022 - 14:11

Ik maak dankbaar gebruik van de autotimer, maar heb daar sinds de laatste OpenPLi update twee problemen mee:

- Wanneer ik via OpenWebif een nieuwe timer invoer, komt deze als "zappen en opnemen" in de lijst te staan, hoewel ik de optie zappen niet aangevinkt heb. Ik moet dit dan iedere keer direct op de decoder aanpassen;

- Het aanmaken van een autotimer werkt niet meer vanuit de EPG (via OpenWebif). Wanneer ik op het icoontje klik, krijg ik de Autotimer lijst te zien, er wordt niets aan toegevoegd. Voorheen werd een entry gemaakt die ik aan kon passen.

 

Ik gebruik OpenPLi 8.1-release (2021-10-07-release-8.1) op een VU+ Uno 4K SE


Lege opname(s) bij zappen

20 February 2021 - 17:46

Hallo,

Sinds enige weken gebruik ik de VU+ Uno 4k SE waarop de leverancier OpenPli 7.1 en Oscam heeft geïnstalleerd. Daarvoor gebruikte ik een Topfield die net als de VU+ zijn signaal ontvangt via een monoblock lnb met een enkele kabel. Mijn Canal Digitaalkaart is direct in de kaartlezer geplaatst. 

 

Wanneer ik bv NPO1 en NPO3 tegelijk opneem (op de ingebouwde harde schijf) verloopt dat prima, maar zodra ik tijdens een identieke situatie naar bv NPO2 zap heb ik lege opnames, alle bestanden zijn aangemaakt, maar de ts is leeg. Ik heb de optie voorrang aan een opname te geven ingeschakeld.

 

Bij de Topfield was het niet mogelijk om naar een zender te zappen die door de opname niet beschikbaar is. Bestaat er in OpenPli een optie om het zappen naar een niet beschikbare zender te verhinderen of kan ik op een andere manier voorkomen dat de opnames leeg zijn (anders dan "niet zappen")?