Jump to content


Spiny Norman

Member Since 2 Mar 2021
Offline Last Active 10 Oct 2022 14:19
-----

Posts I've Made

In Topic: Tunernummering klopt niet meer

5 October 2022 - 20:09

Nou, ik heb de persoon in kwestie alle tijd gegeven, maar op een gegeven moment kom je tot de conclusie dat je enigszins belazerd wordt door iemand, en dan wil je toch mensen waarschuwen. (Of misschien wel je gram halen, dat geef ik eerlijk toe. Je bent dan toch een beetje boos dat je je best hebt gedaan maar dat men kennelijk geen zin heeft om ook maar een vinger te verroeren. Ik in ieder geval wel.) 

Volgens mij staat het iedereen vrij te besluiten wel of niet te antwoorden, ik antwoord zelf nooit op vragen die me via PM gesteld worden, voor vragen is dit forum bedoeld.

 

Het is dan niet netjes om publiek je gal te spuien omdat je niet krijgt wat je wilt...

 

Dat is zeker waar, maar het is ook niet netjes om onbetrouwbare verhalen op te hangen op fora, wat de persoon in kwestie deed. (Dus niet WW, voor de duidelijkheid, maar een andere.) Nog net geen fraude maar het scheelt niet veel.


In Topic: Tunernummering klopt niet meer

4 January 2022 - 11:22

PS Nou, [hier stond een naam] is zo beleefd om niet eens te antwoorden op een normale vraag, alleen maar de conversatie te verlaten en nieuwe te blokkeren. Jammer, [hier stond een naam], ik kan niet anders dan concluderen dat je je mooie verhaal over oude televisieopnames uit je grote teen gezogen had.