Jump to content


Dm800hdse

Member Since 30 Mar 2012
Offline Last Active 07 Dec 2014 12:15
-----

Topics I've Started

beeld blijft telkens even hangen

3 December 2014 - 12:50

Hallo heren,

 

Mijn laatste red middel aangezien ik volgens Ziggo geen probleem heb met mijn internet. (Ubee modem/router)

 

Omdat mijn DM 800Hd se al een maand niet lekker draait heb ik hem eergisteren (maandag 1 dec) geüpdate met de OpenPLi-4.0-beta-dm800se-20141128 maar helaas helpt dit ook niet. hiervoor had ik ook al pli4 maar van eind oktober '14.

 

Het probleem is namelijk dat mijn beeld om de zoveel tijd "bevriest" het is niet te voorspellen wanneer het gebeurd maar het geluid valt weg en het beeld staat stil.. ook is het de ene keer langer dan de ander. verschilt tussen 2sec of 20sec.

 

omdat ik geen foutmelding in beeld krijg of een groen scherm weet ik niet of ik een crashlog moet mee sturen?

 

Het vage is dat alle Wi-Fi apparaten in huis goed lijken te werken... al maken ze soms moeilijk verbinding. zo had ik gisteren de Modem gereset en pakte alle apparaten thuis meteen het Wi-Fi signaal behalve mijn iPhone en deed mijn BlackBerry het ineens weer wel en die werkte daarvoor weer niet. 

 

allemaal erg vaag! en zoals ik al zei heb ik al meerdere malen contact gehad met Ziggo omdat ik denk aan een internet probleem maar kan dit niet bevestigen en hun doen dit dus ook niet.

 

Alvast bedankt voor jullie steun!

 

Marc


Ios dreambox app werkt niet meer na update

3 October 2014 - 19:02

Dag allemaal,

Ik ben vorige week van openpli 3.0 naar 4.0 geupdate en gebruikte altijd de IOS dreambox app op mn ipad voor de afstandsbediening en om het beeld te streamen (blackbox app)
Maar nadat ik de update heb gedaan krijg ik de app met geen mogelijkheid aan de praat... Ik heb het ip adres goed staan en DHCP uit staan.
Heeft iemand toevallig het zelfde probleem gehad? Of een oplossing, dan hoor ik het graag!
Ik heb geen foutmeldingen.

Alvast bedankt!

Marc