Jump to content


Barlin63

Member Since 14 May 2012
Offline Last Active 31 May 2012 23:13
-----

Topics I've Started

wat is een goed percentage

22 May 2012 - 09:13

Ik heb een Vu+ Ultimo met dire DVB/C tuners op ziggo aangesloten en als ik op de OK knop druk in de balk een percentage staan. Wat is zo ongeveer de minimale waarde waarop nog goede ontvangst mogelijk is zonder veel problemen?

Beginners vragen

14 May 2012 - 16:43

Hallo, Ik heb net een nieuwe Vu+ Ultimo gekocht en OpenPli geinstalleerd. Alles lijkt naar behoren te werken en ik ben zeer tevreden over de resultaten tot dusver. Ik heb echter een paar vragen en van sommige heb ik al wat kleine dingetjes gevonden op het forum maar ik kom er nog niet veel verder mee:
[list=1]
[*]Soms is het beeld een beetje schokkerig. Soort stroboscopish effect en nauwelijks waarneembaar. Het doet zich volgens mij voor bij HD uitzendingen waar dan bevoorbeeld een lage resolutie filmpje wordt vertoond. Bv bij het Journaal en dan een reportage van de buitenland correspondent.
[*]Waar kan ik voor OpenPLI de release notes vinden. (vast op een voor de hand liggende plek maar ik kon ze niet vinden)
[*]Iemand ervaring met een vervangende afstandsbediening voor de VU+ Ultiomo. De orginele is wat aan de kleine kant met priegelige knopjes.
[/list]