Jump to content


Guido G

Member Since 3 Jun 2012
Offline Last Active 15 Apr 2013 16:31
-----

Posts I've Made

In Topic: kan niet meer opnemen en tegelijk andere zender kijken (tune failed!)

18 December 2012 - 00:54

Dank je. Dat ga ik nogmaals controleren. Weet echter zeker dat ik daarin niets gewijzigd hebt, en dat hij van de ene op de andere dag niet meer goed werkte. Kan het geen issue zijn met de tuners? Omdat ze ook geen signaal meer lijken te geven op de RF-OUT poort?

In Topic: kan niet meer opnemen en tegelijk andere zender kijken (tune failed!)

17 December 2012 - 22:51

nee de zender staan niet grijs in de lijst. Als ik RTL4HD of RTL8HD kies geeft hij de melding TUNE FAILED! overigens zijn er wel meer zender die niet werken, dit is een voorbeeld. Als ik de opname stop, en het dan opnieuw probeer dan werken de zenders wel. Gebeurt dus alleen maar tijdens een opname. En andere kanalen zijn wel gelijkertijd te zien (bijv NED1 HD of SBS6)

In Topic: Zenders worden niet meer gedecodeerd + veel zenders missen na scan

3 September 2012 - 23:03

omdat het eerste cijfer van mijn serial een nul is, resulteert dat in de volgende boxkey 2 cijfers, 1 letter, 4 cijfers.
Dat is er toch 1 cijfer/letter te weinig?

In Topic: Zenders worden niet meer gedecodeerd + veel zenders missen na scan

3 September 2012 - 22:17

en je weet zeker dat je hem goed omrekend, dus byte voor byte en niet als geheel, en dan moeten het ( decimaal ) welgeteld 11 cyfers zijn om mee te beginnen dus..


Ik heb de volgende website gebruikt: http://www.mathsisfu...-converter.html. Daar heb ik het serienummer van mijn box volledig ingetoetst.
Wat bedoel je met byte voor byte en niet als geheel?

MAAR: mijn SKY box "serial" bestaat uit 10 cijfers decimaal, en niet 11. Kan de fout daar zitten? Moet ik iets toevoegen?

In Topic: Zenders worden niet meer gedecodeerd + veel zenders missen na scan

2 September 2012 - 23:44

De normale SD kanalen werken zonder boxkey.... echter de premium kanalen niet...
Maar de kaart moet echt in een HD box -of beter met een boxkey van een HD box- geaktiveerd worden. Zonder Sky-HD box krijg je HD niet aan....


Ok vergissing van mijn kant.

Maar de kaart is geactiveerd in een SKY HD+ box. En daar doen alle Sky HD kanalen het prima.
Als ik de kaart terugsteek in mijn xtrend 9500 met OpenPli weigert hij.

De boxkey staat niet in de sky decoder, wel het serienummer van het apparaat, en het 'viewing card number'. Ik heb het serienummer geconverteerd mbv de website eerder in deze thread.
En die staat nu in de cccam.cfg. Volgens mij is de allemaal precies zoals het hoort. Snap niet waarom hij niet wil. Er staat vast iets verkeerd in de config file...