Jump to content


willowtjes10

Member Since 8 Jul 2012
Offline Last Active 26 Jul 2012 12:06
-----

Posts I've Made

In Topic: VU+SOLO

9 July 2012 - 12:48

maar als ik dus bij CD een basis televisie abonnement pak met de bijbehorende zenders, en ik zet daar de lijst van henksat overheen, gaat dat dan ook. want dan krijg ik toch ook meer als bij CD?!
Of gaat het alleen om die smartcard?

In Topic: VU+SOLO

9 July 2012 - 12:32

aha!? daar zal het wel door komen.
ik heb deze schotel met receiver vorig jaar van een goede kennis overgenomen, hier zat geen smartcard in maar ik kon wel alles ontvangen?!?! telkens als er steeds minder zenders door kwamen werd via een computer op afstand een nieuwe lijst er op gezet.(zien precies het zelfde uit als bij henksat). ik moest er wel voor zorgen dat mijn vu+ verbonden bleef met internet. er zal dan ook wel een of andere datum worden aangebracht wanneer het "abonnement" vervalt. dit was bij mij dus op 1 juli, denk ik. ik heb de vorige instellingen van mijn vu+ namelijk opgeslagen en hier staat dus de betreffende datum.
ik ben dus bij jullie terecht gekomen omdat mijn "vorige installateur" na 3 afspraken nog steeds niet had gereageerd, en dacht ik dat ik bij jullie aan het goede adres was.

dus, ik ga maar eens kijken wat een abonnement kost zo dat ik "legaal" kan gaan kijken. hebben jullie suggesties??

In Topic: VU+SOLO

9 July 2012 - 11:42

Krijg tv Gelderland en tv noord idd door. Ik heb voorheen wel altijd HD gehad.
Als ik in de lijst van henksat kijk kan ik ook de sd favorieten niet bekijken? Dit is sinds 1juli, toen was mijn vorige abonnement afgelopen. Maar volgens mij zijn al die gegevens nu weg. Ik heb ook de internetkabel er in zitten. Maakt dat iets uit. Of zijn misschien mijn koppen verschoven.
de hotbird geeft bijna geen signaal?!?!

Zou het echt niet weten.

In Topic: VU+SOLO

9 July 2012 - 11:11

Op poort A heb ik 19.2E Astra 1KR/1L/1M/2C.... (ben nog 2ander tegen gekomen waar astra1 bij stond)
Op poort B heb ik 23.5E astra3b.. Thor 2
Op poort C zou astra2 moeten staan maar die kan ik niet vinden?!
Op poort D staat 13.0E eutelsat hotbird 13a/13b/13c

Alle lijsten van henksat zijn nu fel van kleur maar krijg ze nog niet door. Geeft wel over tussen de 80 en 90% aan maar het beeld blijft zwart. Behalve bvn en Duitsers.

Voorheen betaalde ik €120,= per jaar en toen kreeg ik die zenders wel door. Snap er niks van

Gr.

In Topic: VU+SOLO

9 July 2012 - 10:14

als ik nu helemaal van voor af aan begin.... vu+solo uittrekken. usb er in met openpli2.1beta er op zetten. lijst van henksat er op. hoe moet ik dan mijn koppen op de LNB's aansluiten? en hoe moet ik dan de poorten in stellen bij mijn DISEqC menu.. poort A...? poort B...? poort C...? en poort D...?

grtz