Jump to content


Kajuke123

Member Since 20 Aug 2023
Offline Last Active 27 Jun 2024 19:25
-----

Topics I've Started

Oscam op een Vusolo/Vuzero illegaal?

21 June 2024 - 14:19

Goedemiddag Allen,

 

Wij zijn eigenljik al jaren in bezit van twee ontvangers, één Vuzero ontvangeren één Vusolo ontvanger. Een kameraad heeft dit ooit voor mijn broer geregeld, hij gaf aan dat dit een kwestie van aansluiten was op de schotel + router, en gaan met die banaan. Daarnaast moest m'n broer maandelijks 60euro overmaken richting een bankrekening die voor deze service zorgde. Helaas is m'n broer er niet meer, en nu zit ik dus met die kastjes en deze service.

 

Heel eerlijk, ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik nu moet. Ik kan deze vent blijven betalen maar ik weet niet eens wat er gebeurd wanneer ik niet betaal? Daarnaast weet ik überhaupt niet wie ik betaal en of het wel eens legaal is?

Ik weet dat op beide ontvangers oscam.server en oscam.conf files staan, op beide ontvangers zijn dan ook alle zenders te bekijken, ESPN (excl. ESPN3 gek genoeg), Ziggo etc. Beide ontvangers zijn aangesloten op de schotel en op het internet, is er slecht weer dan is er ook niks te zien. Is er geen internet dan is er ook niks te zien. Één van de twee ontvangers kan opnemen, de ander niet.

 

Heeft iemand enig idee wat dit voor service zou kunnen zijn en of dit legaal is? Ik heb de vorige maand niet betaald, maar gek genoeg heb ik nog steeds gewoon beeld. Weliswaar geen heel best beeld, om de 10min valt het beeld stil, na 20sec gaat deze weer verder.

 

Ik hoor graag van jullie. Mocht er extra info nodig zijn dan laat het maar even weten.

 

Alvast dank!