Jump to content


fenzo

Member Since 9 Aug 2007
Offline Last Active 09 Aug 2024 13:52
-----

Posts I've Made

In Topic: Moeder/dochter, verbinden harddisk (mounten)

9 August 2024 - 13:54

@fenzo dit is toch helemaal niets nieuws mbt mounten, of 24/7 of WOL inrichten als de receiver dat kan of eerst moeder handmatig wakker maken :D

 

Tuurlijk snap ik dat wel, ik heb pas nog een keer bij iemand toegepast, helaas stopte zijn moeder ontvahnger er mee (defecte voeding) en dan heb je dus probleem dat de dochter ontvanger blijft hangen helaas.

ik heb dit kunnen oplossen door via anydesk in zijn moeder ontvanger bestandje te verwijderen en hij kon weer kijken, maar toch.. dit is best wel vervelende eigenschap bij deze manier van HDU delen.

Ik heb jaren geleden eens met openATV bezig geweest en kan me herrineren dat om eoa reden bij hun wel na enige tijd de dochter ontvanger doorstarte als de moeder niet bereikbaar was.

 

Fenzo.


In Topic: Moeder/dochter, verbinden harddisk (mounten)

8 August 2024 - 16:03

Als ik het goed heb dan is er bij gebruik van een HDD op afstand in de moeder box door de dochterbox een groot probleem.

Als namelijk om wat voor reden de moederbox niet bereikbaar is via wifi of vast netwerk, dan is de dochter ontvanger geheel onbruikbaar omdat deze bij de opstart blijft hangen omdat hij de moederbox niet kan vinden...heel irritant dit.